Sådan flyttes en tung genstand ned ad trappen

March 19

Sådan flyttes en tung genstand ned ad trappen

Når det kommer til at flytte en meget tung genstand, er det lige så vigtigt at bruge din hjerne, som det er at bruge dine muskler. En risikovurdering bør foretages, inden objektet går overalt. Kun når du er sikker på, at det kan flyttes ned ad trappen sikkert, og har fjernet så mange af de potentielle farer som muligt, bør du begynde at flytte elementet. Undgå fristelsen til at bevæge sig hurtigt; selv hvis du har et hel hus af objekter til at bevæge sig, arbejde langsomt. Din sikkerhed bør være den vigtigste overvejelse på alle tidspunkter.

Instruktioner

•Enlist to andre folk til at hjælpe dig med at flytte de tunge objekt.

•Fjern alle hylder, skuffer eller andre rum, eller løse stykker fra punktet; de kunne falde ud under flytningen.

•Sæt to lange brædder ned på flugt på trappen til at oprette en rampe. Skub den tung genstand ned i bestyrelserne langsomt, med én person på hver side på forsiden og den tredje person på bagsiden. Har to mennesker på fronten er vigtig, fordi tyngdekraften tvinger objektet ned, hvilket gør den forreste ende tungere. Skiftevis, placere objektet på en kraftig, stærk tæppe. Lette objektet ned ad trappen, med én person holder hver ende på forsiden af tæppet og den tredje person med begge ender af afsnittet tilbage. Trække tæppet op over den nederste ende af objektet for at holde det på plads og kontrollere hastigheden bevægelighed.

Tips & advarsler

  • Check om din objekt kan være taget fra hinanden og samles igen. Flytte det ned ad trappen stykke for stykke vil være langt lettere end at gøre det som en stor, tung post.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com