Projekter på dyrkning af kartofler

April 24

Projekter på dyrkning af kartofler

Knoldene er den kun spiselige del af en kartoffel plante, der ligesom tomat, er medlem af natskyggefamilien. Alle resterende dele af kartoffelplanten er giftig. Kartofler er enkel at vokse under de rette betingelser. De kræver næringsrig jord, god dræning og masser af sol. Kartofler kan også dyrkes som projekter.

Læggekartofler

Øjnene af kartoflen ikke øjne selvfølgelig. Knoldene er envejs kartofler reproducerer sig selv. Knolden indeholder alle de genetiske materiale for at gengive en ny plante. Hvert øje er en ny kartoffel plante begynder at spire. Indstilling af kartoffel hvor den modtager lys og ikke lade det tørre ud tilskynder øjne til at vokse. Vælg flere forskellige sorter af kartofler. Skyl dem, men gør ikke krat--der fjerner øjne. I et par dage bliver øjnene mere fremtrædende. Som øjnene igen i spirer vil du bemærke, at kartoflen begynder at visne. Knolden leverer en fødekilde for spirer. Skære kartoflen, så hver ny spire har mindst en 2 tommer cube størrelse på knold. Plante i haven 4 til 6 inches under jorden.

Kartoffel Tower i gamle dæk

Hvis du har nogle gamle dæk, kan du slå dem ind i en kartoffel tårn. Lå to dæk, oven på den anden. Fyld den første dæk med god havejord. Sætte et par læggekartofler, eller skære op 2 tommer terninger af kartofler, sørge for hver kube har mindst to øjne, på toppen af jorden. Fyld den anden dæk med jord. Som kartoffel plante vokser tilføje en anden dæk og fylde det med jord. Nogle af kartoffelplanten bør altid over jorden. Knoldene vokse fra stænglerne af planten, der er underjordiske. Fylde dæk med jord, når planten stammer vokse og over det tilskynder flere knolde til at vokse.

Forskellige farver

Kartofler kommer i mere end brun og hvid. Der er røde, guld, lilla og blå kartofler samt den gode gammeldags rødbrun kartofler. Kig i afsnittet gourmet i købmand gemmer producere midtergangen for usædvanlige farver. Køb tre eller fire kartofler af hver farve. Skære en åben for at se om indersiden af kartoflen er samme farve som på ydersiden. Røde kartofler er hvid på indersiden, men lilla kartofler er lilla hele vejen igennem. Blomsten af kartoffel plante afspejler farven af kartoflen. Plante en række farvede kartofler og se hvis det er sandt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com