Hvordan at vokse uden kerner Walther

March 20

Af Walther er en seedless mandarin, der modner for at være på størrelse med en golfbold. Walther mandariner opstod i Kina og har nu gjort deres vej til USA. Frugterne er kendt for deres søde smag, uden kerner karakter og er nemme at skrælle. Walther træer kan vokse i klimaer der er gæstfrie til citrus planter, og de generelt producerer frugt i December.

Instruktioner

•Vælg en placering til dit træ med god dræning. Du kan kontrollere dræning ved at grave et hul ca 3 fod dyb og fylde hullet med vand. Hvis vandstanden går ned mindst 1/4 tommer i en time, så er din dræning acceptabel. Plant ikke dit træ i en græsklædt område som en græsplæne, dit træ bør ikke være i nærheden af græs eller andre planter.

•Dig din hul som dybt som rødderne af dit træ og dobbelt så bred. Placer dit træ i hul og fyld op med regelmæssige jord. Vand din træ og gør det muligt at løse. Hvis du plantning af plads flere træer dem ca 16-20 fødder fra hinanden.

•Beskyt dit træ fra solskoldning ved at omkranse dem med løs slagter papir eller ved at male det med en hvid vandbaseret maling. Som træet vokser og udvikler sin baldakin, vil det give sin egen beskyttelse.

•Sæt barkflis omkring bunden af træ og vand efter behov. Mængden af vanding kræves afhænger af din jord. Din jord bør være konsekvent fugtig, men ikke alt for våde; for meget vand kan forårsage root rot og ødelægge dit træ.

•Fertilize din nyplantede træ ved at placere to spsk citrus gødning inden for en foden af base af træ, en gang om måneden, i månederne maj, juni og juli. Disse programmer gødning foreslås for det første år til at hjælpe dit træ hurtigt vokse til modenhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com