Tips til røg lugt

March 21

Tips til røg lugt

Røg lugt kan være frustrerende og kan synes svært at fjerne. Disse lugte kan drysse rundt i huset og kan endda skade dine lunger. Hvis du har et problem med en røg lugt i dit hus, kan du bruge nogle grundlæggende teknikker og produkter til at fjerne den.

Eddike

Eddike er en billig, naturlig og miljøvenlig måde at fjerne røg lugt. Det er surt og kraftig nok til at skære igennem den tjære og harpiks, som er ansvarlig for at forårsage røg lugt. Du kan bruge det på de fleste overflader og tekstiler, der har en røg lugt. Selvom eddike lugter ubehageligt det effektivt vil absorbere den røg lugt, og lugten af eddike i sidste ende går væk.

Negativ Ion Generator

Disse små maskiner, også kendt som Ionizers, vil hjælpe med at fjerne røg lugt af elektrisk ladning luftmolekyler. Det skaber negative ioner, der knytter sig til de positivt ladede forurenende stoffer. Som et resultat bliver de forurenende stoffer i luften for store til at blive i luften og falder til jorden. De vil ikke længere blive indåndet og du hjem vil lugte bedre som et resultat.

Bagepulver

Let støv dine møbler og tæpper med bagepulver. Lad det sidde i et par dage, og det bør absorbere lugten. Efter dette, vakuum op bagepulver og gentage processen et par gange. Denne proces kan tage et stykke tid, men du vil bemærke, at det tager væk de røg lugt.

Frisk luft

Blot at lade noget frisk luft ind i dit hjem er sandsynligvis den bedste måde at fjerne røg lugt. Åbne hver enkelt af dine vinduer og holde dem åbne for en dag.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com