Krav til faste stiger

March 21

Krav til faste stiger

Den amerikanske stigen Institute definerer en fast stige som en, der ikke er selvbærende, nonadjustable og permanent fastgjort til en struktur. Et eksempel kunne være en stige, der er knyttet til en stor vandtank, der giver adgang til tanken åbning. Occupational Health and Safety Administration (OSHA), en division af US Department of Labor, udgiver regler vedrørende konstruktion, vedligeholdelse og brug af faste stiger. Overholdelse af disse bestemmelser forhindrer ulykker.

Belastning

Faste stiger skal bære en enkelt koncentreret belastning på mindst 200 lbs. Hvis en stigen er beregnet til at transportere mere end én 200-lb. belastning på et tidspunkt, skal dette være indregnet i design. Når du udformer skinner og lukninger, skal du tilføje vægten af stigen og alle vedlagte tilbehør, såsom bure og landinger, at dette minimum vægt krav. Lukninger skal modstå hele tilsigtede belastningen, hvis det er koncentreret til at producere maksimal stress på lukninger.

Trinene og skinner

Trinene på metalstiger skal have en mindste diameter af 3/4 tommer, og på træ stiger, 1 1/8 inches. Afstanden skal være ensartet og må ikke overstige 12 inches. Trinene skal være konstrueret, således at en fod ikke kan glide ud i slutningen. Sideskinner skal give en passende gribende overflade uden skarpe kanter, splinter eller grater. Hvis metal er splejset til skinnerne, skal splejsning en glidende overgang med ingen skarpe kanter. Hvis forskellige metaller der bruges i splejsning, skal du tage skridt til at forhindre korrosion fra elektrolytisk handling.

Installation

Du skal installere en fast stige i en vinkel mellem 60 og 90 grader, selvom de foretrække vinkel er mellem 75 og 90 grader. Du skal angive en minimum frihøjde på 30-36 inches i klatring side af en stige og en minimum frihøjde 7 inches mellem bagsiden af stigen til nogen fast overflade, medmindre der er en uundgåelig objekt, ligesom en bjælke, på måde. Clearance på begge sider skal være 15 inches. Du skal male metalstiger for at forhindre korrosion og behandle træ stiger med konserveringsmiddel hvis træet er i forhold hvor forfald kan forekomme.

Bure og platforme

Stiger mellem 20 og 30 fod lang skal have et bur, som skal begynde 7 til 8 fod fra bunden, udvide 42 inches over den øverste landing og skal være 27 inches lang og har lodrette bjælker fordelt ikke mindre end 40 grader fra hinanden. Stiger mere end 20 fod skal også have landing platforme. Hvis der er ingen bur, skal platformene være fordelt 20 fod fra hinanden; men når der er et bur, platformene kan være 30 fødder fra hinanden. Platforme skal have en mindste bredde 24 inches og en mindstelængde på 30 inches.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com