Hvordan man laver vasketøj lugter godt

March 21

Tøjvask kommer undertiden ikke ud af vaskemaskinen eller tørretumbler så frisk-lugte som en person ønsker. Dette kan ske af mange grunde. En behagelig duft i Tøjvask har en masse at gøre med vaskemiddel du bruger, jord belastningen på tøj (meget beskidt tøj vil tage mere vand og vaskemiddel for at få ren, som regel), og flere andre faktorer--nogle du kan har aldrig overvejet.

Instruktioner

•Fyld op din vaskemaskine med varmt vand (men ingen tøj) og derefter slå det fra, så det ikke vil endnu gå gennem en cyklus. Tilføje to kopper af hvidt destilleret eddike til vandet. Lad vandet og eddike blanding forblive i 30 minutter. Vaskemaskiner kan udvikle en muggen lugt nogle gange, og denne lugt kan formidles til tøjvask. Desodorisering maskinen er et godt første skridt for at hjælpe Tøjvask lugte bedre.

•Drej vaskemaskinen tilbage på og lad det køre gennem en regelmæssig vandkredsløbet. Når den er færdig, skal du tilføje en belastning af tøj.

•Pour en capful (ud fra belastning størrelsen) af en duftende vaskemidler over tøj og tænd vaskemaskinen. Når vasketøjet er gået gennem en vask, lugte en artikel i tøj. Hvis det har en dvælende lugt end vaskemiddel, cyklus Prøv at sætte maskinen på en blød næste og tilføje en kop bagepulver. Efter det har dyppet i 30 minutter, hvidvaske igen med vaskemiddel.

•Sæt tøj i tørretumbleren snart efter vaskemaskinen er slukket. Forlader vådt tøj i en vaskemaskine kan gøre dem lugter muggen. Tilføje en duftende stof skyllemiddel ark til den belastning, hårtørrer og tørre tøj.

•Tag tøj fra tørretumbleren. Placere en tørretumbler ark i sok og undertøj skuffer til at holde disse beklædningsgenstande, duftende frisk. For varer i skabet nær place duftende breve tøj.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke ønsker at købe poser, kan du lave din egen luftfriskere blot ved sprøjtning et lommetørklæde med en duft du lide og hænge det i skabet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com