Typer af pærer for forsænket belysning

March 4

Typer af pærer for forsænket belysning

Ifølge Rensselaer Polytechnic belysning Research Institute er der to grundlæggende typer af forsænket belysning turneringsplaner konstrueret til beboelsesformål. En er runde, "high-hat" armaturet. Den anden er kvadratiske eller rektangulære. Begge er downlights, hvilket betyder, at de er indstillet flugter med loft og fokus lys direkte nedenfor. Et par high-hat inventar kan vendte og fokuseret på nærliggende vægge, selv om vinklen er begrænset. Det er vigtigt for både sikkerhed og æstetik til at vælge den rigtige type pære for hvert armatur. Placere den forkerte type pære i det forkerte armaturet kan forårsage hurtig pære svigt og brandfare.

Glødepærer

Glødepærer har en varm glød og kommer i en bred vifte af intensiteter, fra 20 til 150 watt. De er blandt de mindst effektive pærer og er gradvist fases ud af fremstilling i mange lande. Sammen med deres høje lys temperatur producere pærer, selv meget varme. Bruge dem i skrue-baserede armaturer med covers.

Lysemitterende dioder (lysdioder)

Lysdioder er den mest effektive men mindst intens valg for forsænket belysning. Deres farvetemperatur tendens til at være cool og blålig. Et par modeller fås at komme tæt på at matche glødepære lyser for farvetemperatur, men deres pris er meget høj. På grund af deres konstruktion er lysdioder bedst til at smide lokalisere lys, som er stramt fokuseret. De er et godt valg for justerbar forsænket belysning, der kan omdannes til at fokusere og fremhæve illustrationer.

Kompakt Fluorescents (sparepærer)

Kompakte lysstofrør er stigende i popularitet og tilgængelighed. Være forsigtig med at bruge disse pærer kun i inventar, der ikke har covers, som de har tendens til at generere varme nok til at koge deres elektroniske komponenter, hvis de ikke har ventilation. Farvetemperatur for CFL lys temperatur var engang koldt, grønlige eller gullige, men teknologien forbedring af dem til det punkt, hvor de er meget tættere på varmen af glødepærer. Brug kun armaturer, der er normeret til sparepærer, selv om den skrue-base er den samme, og ikke bruger sparepærer med lysdæmper switche. Sparepærer skal også indeholde spormængder af kviksølv og håndteres og bortskaffes med stor omhu.

Halogen

Halogenpærer har lyse, hvide, langvarig lys på lav effekt. Selvom de er noget dyrere, er deres farve cool og klart uden den gul-grøn undertone af sparepærer, hvilket gør det til et fremragende valg for overdækket forsænket belysning. De kan være en smule for lyse i en udækket armatur, som du sandsynligvis til at slå op i. Halogenpærer kan bruges som en projektør eller spotlight og er bedst anvendes i 4 - til 6-tommer diameter forsænket belysning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com