Hvornår man skal plante cypres træer?

April 26

Cypress træer er store, hardy træer, der er populære modellen træer i hjem landskaber. Selv om mange cypress træarter findes almindeligvis i sumpe, vokse cypresser let i en række miljøforhold med lidt ekstra pleje. Plante cypres træer i løbet af vinteren at tillade rodsystem til at forankre sig på din ejendom inden foråret vækst for de bedste resultater.

Typer

Flere typer af cypresser er populært for hjem landskabspleje projekter. Leyland cypress er et hurtigtvoksende arter, der bruges til at skabe naturlige hække, forruder og privatliv barrierer i hjem landskaber. Selv om en cypres træ, er Leyland cypress mere ligner en enebær med sin Bredbladet, fjerlignende løv. Bald cypress er et stort, langsomt voksende træ, der gør en attraktiv modellen plante i hjem landskaber. Bald cypress er et løvfældende nåletræ, der mister sine blade og kegler i efteråret.

Hvornår man skal plante

Cypress træer skal plantes om vinteren, fra November til marts, når planterne er i dvale. Dog undgå at plante cypres træer i frostgrader. Rødderne er følsomme over for kulde og kan blive permanent beskadiget, hvis frosset. Cypress træer vokse kraftigt i det tidlige forår. Plantning unge cypress træer om vinteren giver anlægget til at acclimate til det nye voksende miljø før fast etablering af ny vækst i foråret.

Udvælgelse og forberedelse

Cypress træer er modstandsdygtige landskabsarkitektoniske planter og vokse godt i en række miljøforhold. Cypress træer vokse i jordbundsforhold, der få landskabsarkitektoniske planter kan, herunder steder udsat for stillestående vand med dårlig næringsstof niveauer. Ingen site forberedelse er nødvendig, når plantning cypresser, ifølge University of Florida.

Pleje

Cypresser kræver lidt pleje engang etableret på dig ejendom. Bevare jordens fugtighed med en regelmæssig vanding regime under sin første sæson af vækst og fjerne ukrudt i hele vækstsæsonen. Placer en 3 til 6 tommer lag af økologisk barkflis omkring unge cypresser at opretholde jordfugtighed og fremme sund rodudvikling. Cypress træer har en hurtig vækstrate og vil hurtigt fylde i rummet på din ejendom; både bald cypress og Leyland cypress træer kan vokse 3 til 4 fødder hvert år.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com