Landskab kantning teknikker

December 13

Landskab kantning teknikker

Landskab kantning kan hjælpe gartnere definere og vedligeholde deres haverum. Ved at vælge og trofast ved hjælp af en kantning produkt eller en metode, kan du gøre din have ser færdig og velplanlagt samt forhindre græs fra snigende ind i dit blomsterbed space. Vælg en kant, der passer til din stil og budget, og omgiver din haverum med denne preplanned perimeter materiale.

Plast kantning

Plast kantning er en let overkommelige kantning mulighed for en gartner på et budget. Gartnere kan købe denne type af kantning på alle hardware eller haven levering butik. Mens der er nogle variationer fra mærke til mærke, er de fleste plastic kantning designet til at glide ned i jorden mellem blomsterbedene og de omkringliggende græs, skabe en lille barriere for at forhindre græsset i trænger sig ind på sengen. Mest plastik kantning er næsten usynlig og serverer kun en utilitaristisk, ikke en dekorativ, formål.

Naturlige Rock grænser

Dem der ønsker for at tilføje en grænse med et naturligt udseende er bedst tjent med naturlige rock grænser. For at oprette en rock kant, kan gartnere købe eller samle sten og stable dem langs kanten af blomsterbed at gøre en lille væg, der holder blomsterbed materialer i og græs ud. Mange landskab virksomheder skabe naturlige rock grænser for kunder som en jordnær måde at vedligeholde haven og græsplænen adskillelse.

Konkrete kantning

Konkrete kantning er en permanent og stabil måde at kant landskabspleje. Denne type af kantning ligner en kantsten, der løber langs en vej. Virksomheder, der tilbyder denne type af kantning brug specialiserede maskiner at lægge konkrete langs kanten af blomsterbed, producerer en bakke af næsten uigennemtrængelige beton. Konkrete kantning er anvendelig i en assortiment i farver og mønstre, så gartnere at vælge nuance og mønster, der passer bedst til deres have type.

Træ kantning

Træ kantning er en anden mulighed for personer, der søger en rustik kantning look. Denne type kant kommer i et udvalg af sorter. Generelt, træ kantning består af dekorative træ indlæg at slutte sig sammen for at skabe en lille væg mellem haven og græsplænen. Som med naturlige rock grænser, denne kantning type er relativt nemme at installere, gør det det perfekte valg for gør det selv-edgers.

Naturlige kantning

Nogle haven elskere vælger at gå uden en fast kant indstilling og i stedet skabe en naturlig kanten med kantning værktøjer. Disse gartnere brug hånden eller magt værktøjer til håndværk en divot mellem kanten af blomsterbedet og plænen, selv. Denne divot holder blomster i sengen og græs i gården. I modsætning til mange faste kantning muligheder kræver denne type af kantning hyppig vedligeholdelse for at holde.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com