Hvordan du kan genbruge dør skære plader

August 7

Hvordan du kan genbruge dør skære plader

Die skæring er en praksis, hvor de skarpe kanter på en skæring die bruges til at skære figurer i forskellige designs af en bred vifte af materialer fra papir til træ, og andre halvstiv materialer. Glansbilledet plade er det stykke som dør skære knive strejke når skære ud en figur. Også kaldet en bundplade, denne del er normalt lavet af flade, slebet rustfrit stål anvendes til kommercielle og specialiserede personlige maskiner, men det kan også være lavet af plastik. Begge materialer er genanvendeligt.

Instruktioner

•Kontroller din maskine 's manual til at se, hvad din plade er lavet af. Der er en række måder, stål og plast kan genbruges. Curbside pick-up, drop-off genbrugspladser eller flere materielle opkøb Centre er alle muligheder for nogen af disse materialer.

•Rengør dør skære pladen grundigt. For at blive genanvendt, bør det være klart for alle rester som papir skår eller træ Splinter, der kan være rester fra opskæringsprocessen.

Kortindgangsdør lokale genbrugspladser og find ud af, hvilke krav de har til stål og plast. Nogle Centre kan kræve, at materialerne, der træffes til en bestemt placering, der behandler specifikke væsentlige kvaliteter af enten stål eller plast.

•Arrange en pick-up, hvis du har en stor mængde af plader, der skal genanvendes. Mange lokale centre kan arrangere dette for virksomheder, der bruger plader under fremstillingsprocessen. Spørg hvis curbside pick-up er tilgængelige for forbrugerne plader. Hvis ikke, samle dine materialer og tage dem til den relevante placering som angivet af din genbrugsstation.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com