Nye anvendelser for brudt køleskabe

May 18

Nye anvendelser for brudt køleskabe

Når køleskabe pause, mange ejere tøve med at pakke apparater væk til en losseplads, men er ikke sikker på, hvad jeg ellers skal gøre med dem, eller endda, hvad deres muligheder er. Bortset fra at forsøge at finde et genvindingsanlæg, et begrænset antal indstillinger kan komme til at tænke-- men med et strejf af kreativitet, en række alternative (og usædvanlige) applikationer kan komme til at bære frugt.

Gøre en frost

Ingen trinvis vejledning er nødvendig for at gennemføre denne idé. Perfekt til campister eller enhver, der ønsker at leve "off grid", men ikke er sikker på hvor du skal begynde, konceptet er enkelt: fyld køleskabet med is, derefter tilføje letfordærvelige fødevarer. Køleskabe er langt mere effektive på at opretholde temperaturer end kølere, og en pose med is vil vare op til to dage. Der kræves ingen elektricitet. Hvis de udendørs temperaturer på mørkets frembrud under frysepunktet i dit område, kan du foretage en vane med at sætte en spand vand uden for at fastfryse hver aften, virkningsløs selv ved køb af is.

Blomsterbed

Hedengangne badekar fyldt med blomster blev hip år siden. Hvorfor ikke dit køleskab, lagt på ryggen med døre fjernet? Hvis tanken om en udsat køleskab fyldt med vegetation ikke appellerer til dig - og køleskabet kan ikke være så attraktive som et godt udformet støbejern klo fod badekar--overveje at grave et hul dybt nok til at holde køleskabet. Dette vil give mulighed for slags kontrolleret, improvable jord findes i højbede. Hvis tanken om at konstruere blomsterbede synes skræmmende, eller hvis du bare ikke kan finde en anden praktisk anvendelse for den forladte køleskab (eller hvis bringe køleskab blomsterbedet i forgrunden er din slags udfordring), denne idé kan være værd at overveje.

Roden kælder

Hvis du er villig til at engagere sig i nogle grave, kan brudt køleskab bruges til at konstruere en meget effektiv root kælder. Varmen fra omgivende jord vil beskytte grøntsager inde fra frost.

Hullet skal være stort og dybt nok at køleskabet kan blive lagt på ryggen og ikke holde ud over jorden. Holde køleskabsdøren men fjerne låsen, så at ingen risiko for børn at få fanget inde i kælderen. Også være sikker på, at motoren er fjernet, således at ingen kølemidler eller kemikalier vil sive ind i den omgivende jord. Når køleskabet er placeret i hul, bruge en skovl til at fylde i snavs omkring dens udvendige vægge.

Donere eller genbruge

Mange områder har en slags apparat genbrug program, men brug af disse programmer er ofte ledsaget af et gebyr. Nogle organisationer vil acceptere donationer af køleskabe, der kan bruges til at redde dele. En søgning på internettet for "genbrug køleskabe," sammen med dit postnummer, kan hjælpe dig med at bestemme dine muligheder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com