Hvordan til at plante et Crabapple træ

April 27

Hvordan til at plante et Crabapple træ. Når plantning en crabapple træ, skal du vælge en placering, hvor sollys er rigelige, og jorden er fugtig, endnu fri stagnerende vand. Mens crabapple træer er temmelig hårdføre, skal pleje tages under plantning processen med at sikre produktiv blossom produktion i det tidlige forår, og frugt i løbet af sommeren og falde.

Instruktioner

•Vælg det rigtige sted at plante din crabapple træ. Vælge et område, hvor der er masser af eksponering for solen, og hvor crabapple træ ikke vil blive tvunget til at konkurrere med andre træer. Da crabapple træer kan være ret lille (15 til 30 fod høje), det er let for større træer til at overvinde og skygge dem, som vil resultere i en betydelig reduktion af blomster.

•Dig et hul, der er den nøjagtige dybde af rodklump eller beholder af unge crabapple træ, og hvor som helst fra 2 til 3 gange bredden, afhængig af jordbundsforhold. Hvis du planter dine crabapple træ i et område, hvor jorden er hård, komprimeret eller mudret, skal du muligvis oprette en bredere hul for at lette fremtidige rodvækst.

•Sæt crabapple træ i hullet, og sørg for, at toppen af rod bold eller beholder jorden ikke drop under niveauet for jorden. Hvis rodklumpen er dækket i en jute sæk, kan du løsne det og gør det muligt at forblive i jorden, da det er biologisk nedbrydeligt og vil til sidst nedbrydes.

•Pack jord forsigtigt ind i hullet, pas på ikke for at skabe nogen luftlommer. Du kan ønsker at blande jorden med et par håndfulde af sphagnum sphagnum, især hvis jorden er især fugtig eller mudret. Sikre, at niveauet af jorden ikke stige over det tidligere niveau af klump eller container.

•Brug den overskydende snavs til at oprette en højderyg eller dam omkring træet efter du planter det. Dette vil bidrage til at bevare vand og næringsstoffer som rodsystemet tager fat i jorden.

•Kapacitet din nye træet grundigt efter du plante den. Generelt, vil dette være dagligt i de første par uger, og måske endda mere hyppigt som vejret bliver varmt eller tørt, især i de første tre sæsoner efter transplantationen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com