Hvad er ikke god til at sætte i en kompostbunke?

February 15

Hvad er ikke god til at sætte i en kompostbunke?

Kompost er det færdige produkt af henfaldet sag. Når gøres ordentligt, kan kompost give en sund tilsætningsstof at betingelser jord at forbedre dræning, opløse hård lerjord og leverer en næringsstof boost til planter. Den bedste kompost består af en blanding af grønne kulstofbaserede organisk materiale og brun kvælstof-baserede organisk materiale, men ikke alt, der nedbrydes hører til i en kompost bin.

Kød og forarbejdede fødevarer

Madrester synes at være en naturlig ingrediens i kompost bin, men kød og forarbejdede fødevarer bør ikke føjes til bunken. Kød og forarbejdede fødevarer skaber lugte, at bringe skadedyr til din bunke og kan efterlade kemikalier og sygdomme i din færdige kompost. Kun madrester fra grøntsager og frugter skal føjes til din placering.

Afføring

Gødning fra plante-ædende dyr er en arbejdshest i haven. "Koldt" atmosfære fra kaniner og høns kan tilføjes direkte til haven frisk mens andre goedning, som ko, hest og ged bør overlades til kompost til at tillade den højt kvælstofindhold at gå. Tilføje frisk ko, hest eller ged gylle kan brænde planter. Afføring fra kæledyr og mennesker bør aldrig blive tilføjet til kompost bin. Igen, de kan sprede sygdommen til din voksende grøntsager og frugter, der kan gøre folk syge.

Sort valnød snavs

Sort valnødder er smukke træer, der fungerer godt for skygge i græsgange og store ejendomme. Sort valnødder bør ikke dyrkes i nærheden af køkkenhaver eller bruges i kompost placeringer på grund af et giftstof, kendt som juglone fundet i koncentrationen i rødderne af sort valnød og butternut træer. Grøntsager såsom tomat og kartoffel, frugter som brombær, blåbær og æble og nogle populære prydplanter som Azalea og Rhododendron kan blive dræbt, hvis de udsættes for sort valnød toksin. Sort valnød snavs kan sække og sat for indsamling eller komposteres separat da bladene, når korrekt nedbrydes, vil miste deres giftighed.

Forsumpet ukrudt

Grønne planter er en vigtig ingrediens i kompost bin. Ukrudt kan tilføjes fra tidligt i sæsonen, men når de går til frø, de bør være sække til papirkurven i stedet for i kompost. De fleste kompost bunker vil ikke generere varme nok korrekt dræbe frø af ukrudt. Den sidste ting du ønsker at gøre er genindføre ukrudt i haven, når du tilføjer kompost.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com