Sådan fjerner brune pletter fra kulturperler marmor

April 27

Sådan fjerner brune pletter fra kulturperler marmor

Kulturperler marmor giver det luksuriøse udseende af marmor til dit værelse uden høj vedligeholdelse behov for reel marmor. Kulturperler marmor er typisk lavet af plastik og er en mere holdbar overflade end den naturlige sten overflade af marmor. Brune pletter på kulturperler marmor overflader kan være på grund af rust eller andre metal - eller økologisk-relaterede pletter.

Instruktioner

•DIP en ren klud i nogle naval gelé og gnid gelé i den brune plet på den kulturperler marmor. For metal pletter, såsom rust, kan naval gelé være alt, hvad der er nødvendigt for at fjerne pletten. Rengør den kulturperler marmor med en svamp, dæmpet i postevand, så gå videre til næste trin, hvis pletten er fortsat.

•Kontrollér en grødomslag til at ophæve enhver resterende brune pletter på kulturperler marmor overfladen. Hæld 1/2 kop bagepulver i en skål og støvregn ammoniak over bagepulver. Blandes med en spoon og tilføje mere ammoniak, hvis det er nødvendigt, at skabe en pasta konsistens af jordnøddesmør.

•Spread grødomslag materialer over de brune pletter på kulturperler marmor med en gummi spatel. Anvende nok til at skabe et lag om 1/2-inch tyk.

•Lay et stykke plastic wrap over grødomslag til at dække det helt. Tape ned kanter af plast wrap at holde grødomslag materialer fugtig. Tillad grødomslag til at sidde i tre timer.

•Peek under hjørnet af grødomslag at se hvis pletten er ophævet endnu. Hvis ikke, lå grødomslag ned og lad det sidde i en time. Gentag denne proces for op til 48 timer indtil de brune pletter er væk.

•Fjern og kassér grødomslag og tørre kulturperler marmor overfladen rengøre med en fugtig svamp. Tør det med en ren klud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com