Sådan glas flise til en Backsplash uden sprængning glasset

March 26

Glas fliser fremsætte en erklæring om enhver backsplash, uanset om der dækker hele området, eller bare som en grænse. I begge tilfælde skal der tages skridt til at sikre, at glasset er korrekt installeret. Fordi glas fliser ikke flex og er naturligt sprødt, tage flere forholdsregler som du arbejder for at sikre, at fliserne ikke vil knække. Når installationen er fuldført, vil glas fliser forbedre udseendet af ethvert køkken design.

Instruktioner

•Paint et lag flydende knæk-reducerende membran over hele området, at glas fliser skal installeres på. Fordi glas kan flex med installationen, hvis hus afregning vil membranen flex for det og hjælpe med at forhindre revner. Roll membranen med en maling rulle og lad det tørre helt. Vent, indtil området er ikke længere tacky før flisebelægning.

•Lay ud af fliser på tælleren foran backsplash til at bestemme den bedste layout. Trim mosaik flise ark med et barberblad mellem fliser til at hjælpe med at få den bedste pasform. Skære enkelte glas mosaikfliser med glas flise nippers. Drej hjulene på nippers, da de blive sløve til at undgå chips.

Skære større glas fliser på en flise våd så udstyret med en diamant glas flise kniven. Vende fliser op og ned for at minimere skår på deres overflade.

•Spread et lag af hvid, thinset mørtel, der er blevet ændret med latex på væggen. Nøglen mørtel med murske at opnå den korrekte dybde for størrelsen på fliser er installeret, derefter udjævne murske mærker med den flade kanten af murske.

•Tryk på glas fliser i mørtel og glat dem på plads. Når flere fliser er blevet installeret, placere en flad bord over dem og forsigtigt trykke dem ind i mørtel med en gummihammer. Dette vil sikre, at fliserne vil overholde mørtlen.

•Tillad thinset tørre i 48 timer, derefter grout glas med slebet injektionsmørtel ved hjælp af en epoxy injektionsmørtel float. Spredt injektionsmørtel over hele installationen, skrabe overskydende med siden af float. Vent 10 minutter, så vask fliserne med en let fugtig injektionsmørtel svamp.

•Fyld hver ekspansion fælles og 90-graders vinkel hvor glasset møder et andet fly med latex caulk. Dette vil yderligere hjælpe absorbere bevægelse i væggene og forhindre, at fliserne revner på grund af bevægelse.

Tips & advarsler

  • Kontroller, at væggene er ekstremt niveau, hvis du installerer fliser større end 4 inches. Ujævne vægge kan forårsage større glas fliser til at knække over tid. Mosaik fliser kan installeres over ujævne vægge med bedre resultater.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com