Placeringen af den afrimning Timer på en Admiral køleskab

June 18

Admiral apparater er fremstillet af Whirlpool Corporation og distribueret af Maytag. Whirlpool og Maytag tilbyder en linje af energi effektive, side om side og fryser på toppen køleskabe under navnet Admiral. I bolig køleskabe er afrimning timeren en komponent, der regulerer når afrimning varmelegeme tænder og slukker. Hvis afrimning timeren fungerer og får fast i afrimning mode, kan det forhindre køleskabet i afkøling ordentligt. Lokalisering af afrimning timer i en Admiral køleskab er en simpel opgave, der kræver ingen redskaber eller tidligere erfaringer.

Køleskab garanti

Hvis din Admiral køleskab er stadig omfattet af en fabriksgaranti, konsultere garanti aftale før du forsøger at foretage fejlfinding eller reparere dit apparat. I mange tilfælde kan uautoriserede, gør det selv-reparationer overtræde vilkårene i din garanti, gør dem ugyldige. Hvis garantien på dit køleskab er annulleret, bliver du ansvarlig for at betale for eventuelle fremtidige appliance dele eller reparation serviceaftaler.

Demontering

Demontering processen med at få adgang til afrimning timer i en Admiral køleskab er så enkel, at det kræver ingen tidligere erfaring eller specialiserede værktøjer. Lukke op køleskab dør og fjerne alle fødevaren fra øverste hylde, så du kan nemt få adgang til pære boliger; Dette er i mange Admiral modeller, hvor temperatur Kontrolpanel er placeret. Træk forsigtigt på kanterne af pære boliger for at fjerne den; afsætte den fjernede bolig.

Find afrimning Timer

Undersøge de køleskab komponenter, der blev udsat da du fjernede pære boliger. Find afrimning timer på hver side af køleskab pære. Kigge efter en sort firkantet plast komponent, der er på størrelse med et spil kort; Dette er afrimning timeren.

Fejlfinding i forbindelse med afrimning Timer

Der er en lille slot på afrimning timer, der er lige stor nok til at passe spidsen af en flad-head skruetrækker. Indsæt en skruetrækker i denne slot og drej den mod højre for at fremme tidtager. Lyt til en særskilt klikkende lyd, der angiver, at køleskabet kompressor og fan er tændt. Erstatte afrimning timer hvis du høre kompressoren og fan komponenter slår efter fremrykkende timeren med din skruetrækker.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com