Det bedste tidspunkt at plante græs

March 18

Før plantning græsfrø eller stik, kontakte en børnehave eller gøre forskning for at finde ud af, hvad vifte af græs er bedst egnet til den region du bor i. Klima spiller en stor rolle i plantning tid og hvor godt en græsplæne trives.

Overvejelser

Efter plantning-grass.com afhænger plantning græs af typen græs og det regionale klima. For en foråret plantning, bør græsplæner seedede før vejret bliver for varmt, for græsset har stærke rødder. For en fall plantning, frø har brug for tid til fuldt spire før frost ankommer. Frø kræver en vis mængde af voksende tid ved passende temperaturer og betingelser for at spire.

Varm-sæson græsser

Ifølge Bill Marken og National Gardening Association, på ecommi.com, er"kviste, stolons og stik en anden måde at vegetativt plante varm-sæson græsser, der ikke kan plantes ved frø." Det bedste tidspunkt at plante kviste og stik er i slutningen af foråret til forsommeren. Ecomii.com hjemmeside hedder det, at varm-sæson græs bør plantes to måneder før den første frost. Check "Farmer's Almanac" og lokale gartnerier for den omtrentlige dato for den første frost.

Cool-sæson græsser

John Deere landskaber webstedet rapporterer, at det bedste tidspunkt at plante cool-sæson græsser er i efteråret. Betænkningen går at antyde, at cool-sæson græsplæner bør plantes mellem 15th September til oktober 31st for de bedste resultater.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com