Hvad værktøj vil skære en hård plast lysspreder?

September 16

Hvad værktøj vil skære en hård plast lysspreder?

Diffusorer scatter lys emissioner fra en lyskilde, typisk til at blødgøre lys at gøre det synes mindre koncentreret eller skjule mangler. Hård plast diffusorer, ofte brugt med fluorescerende belysning, kræver særlige skæring teknikker.

Funktion

En lysspreder kommer typisk i form af en hård plast ark, der dækker lampen. Farve nuancer eller designs dække enten delvist eller fuldt ud diffuser, leverer farver og/eller detaljer til lys, blødgøring sin blænding og spredning det i en bredere mønster.

Værktøj

Power skærende værktøjer, der bruger bevægelse tænder til at skære igennem arbejdsemner, kan knække den diffuser plast. En hobbykniv vil skære en hård plast diffuser mere effektivt.

Proces

Det er muligt at måle diffuser til cut størrelse ved at placere det på en krydsfiner ark eller lignende overflade og derefter markere det med en pen. Placere malertape omkring overfladen af diffuser udenfor pen mærker beskytte hjælper med at det mod at bryde. Trække hobbykniv jævnt, uden at anvende nedadgående pres på tværs af pen varemærkerne sikre hjælper med at et lige snit uden at ridse diffuser overfladen. Efter scoring med en hobbykniv, kan du skinne diffuser mod en overflade mens pressionsmiddel til den ene ende at fastgøre diffuser i to stykker.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com