Sådan testes en elektronisk Gas Ignitor

January 7

Sådan testes en elektronisk Gas Ignitor

Elektronisk gas tændinger bruger elektricitet til enten glød eller gnist og lys gas i brænder tube til opvarmningsformål. Gasapparater, der bruger dette system omfatter varmeapparater, varmt vandvarmere, komfurer og tørretumblere. Defekt tændinger tillader ikke varme til at indgå i apparatet til at opvarme vand, kog fødevarer eller tørre dit tøj. Test din elektroniske gas ignitor korrekt bestemmer, hvis du har brug at erstatte det for korrekt funktion af dit apparat.

Instruktioner

•Tag panelet service på din gas apparat med en skruetrækker. Vende hver skrue mod uret og trække dem ud. Panelet service er på dit apparat i nærheden af de vigtigste gas spærreventil.

•Træk panelet service lige fra apparatet. Efter at fjerne panelet service vil gas ignitor blive afsløret. Det er flad eller rund med et rør for enden og lægger mellem gas linje og brænder tube.

•Sæt et par nåle-næse tænger på en af de to ledninger fastgjort til ignitor på området på ignitor. Træk forsigtigt wire ud ignitor. Gentag dette trin for at fjerne den anden ledning. Læg mærke til placeringen af wiren til at erstatte dem senere.

•Drej et multimeter på og sæt den midterste rotary ringe til ohm X 1. Tryk på hver af de to multimeter test sonder til de to terminaler på ignitor hvor du fjernet ledningerne. En læsning af 50 til 600 ohm vises på skærmen, hvis ignitor fungerer korrekt. En test læsning af nul eller uendeligt angiver at ignitor er defekt og skal udskiftes.

Tips & advarsler

  • Brug nålen næse tænger til at fjerne de to ledninger fra ignitor til testformål, så du ikke trække på ledningsnet og bryde de interne kobbertråde.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com