Hvordan at rengøre Moldy Cane

January 27

En enkelt plante, der vokser i Asien og Indonesien kan bruges til at lave sukker, juice, sirup og møbler: rattan plante. Denne plante er faktisk en vin, og de store stilke, der vokser fra denne plante kaldes "canes." Disse Stokke producere smukke møbler, der ligner wicker eller bambus; møblerne varierer i farve og skygge, og generelt skal ikke males. Dette træ kan tilføje en flair for stil til visse decors, men når de udsættes for høje niveauer af fugt kan nemt vokse mug. Rengøring denne mug vil holde dine møbler sikkert i år.

Instruktioner

•Rengør sukkerrør møbler med en blanding af træ sæbe eller andre mildt rengøringsmiddel med varmt vand; Bland godt, indtil sæbe danner sæbeskum. Hvis du bruger en professionel træ sæbe, følge alle produkt instruktioner vedrørende hvor meget sæbe til at bruge.

•Scrub møbler med en blød børste dyppet i sæbe og vand løsning. Fjern så meget overflade snavs, snavs og mug, som du kan. Skyl møbler med rent varmt vand for at fjerne resterende sæbeskum, og tør med et håndklæde.

•Mix 1½ kopper blegemiddel pr 1 gallon vand til at danne en skimmel-drab løsning. Anvende denne løsning på mugne møbler med bløde-børste; Brug en blød klud eller svamp hvis de mugne området er lille. Bruge blegemiddel kun på de mugne områder; tør løsning alle andre overflader straks at undgå farvning.

•Rinse møbler med rene, varmt vand for at fjerne resterende blegemiddel. Forlade møbler udenfor i direkte sollys og i et område, hvor vinden blæser til at tørre det grundigt. Lad det tørre i 48 timer, så Undersøg det; Gentag programmet blegemiddel, hvis nødvendigt.

Tips & advarsler

  • Undgå at gemme sukkerrør møbler i fugtige eller høj fugtighed områder, og lad ikke møbler sidde i et område, hvor det vil få regnede på. Disse forebyggende foranstaltninger vil hjælpe med at forhindre skimmelvækst.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com