Hvad er den korrekte Hook-Up for tørretumbler Outlet ledninger?

March 28

Hvad er den korrekte Hook-Up for tørretumbler Outlet ledninger?

Beholder til en elektrisk tørretumbler skal opfylde krav, som den nationale elektriske kode. De elektriske koder har ændret i årenes løb, og to forskellige versioner af beholderen er brugt. Nye installationer skal overholde de nyere kodens krav. Gamle anlæg er stadig tilladt, men opdatering anbefales, når nye apparater erstatter gamle.

Elektriske krav

Elektriske tørretumblere bruge elektricitet i en kombination af 120 og 240 volt, og mellem 25 og 30 ampere strøm. Forretningen leverer strøm ved hjælp af to varme ledninger og en neutral wire. De to 120-volt varme ledninger kombinere til at danne 240 volt nuværende. En af de varme ledninger og den neutrale ledning leverer 120 volt nuværende.

Circuit breaker, 10-gauge ledninger, der leverer stikkontakten, og forretningen er normeret til 30 ampere.

Tre-ben afsætningsmuligheder

Tre-ben afsætningsmuligheder blev brugt udelukkende for mange år. De to farvede varme ledninger tilsluttes terminalerne "L1" og "L2" inde i forretningen, og den hvide neutrale ledning tilsluttes "W" terminal. Hot wire terminaler er sommetider mærket "X" og "Y."

Den neutrale ledning fungerer som jordledningen for tørretumbleren, ud over tilbagevenden for de 120 volt nuværende. Denne konfiguration er sikrere end ikke at have en jorden, men ikke så sikkert som en separat jordledning.

Tre-ben afsætningsmuligheder er ikke tilladt i nye installationer og brugen er begrænset til udskiftning kun.

Fire-ben afsætningsmuligheder

Fire-ben er den eneste stil outlet tilladt i nye installationer og har en særskilt terminal for jordledningen. Som de tre prong stikkontakt, de varme ledninger tilsluttes terminalerne "L1" og "L2" og den neutrale ledning tilsluttes "W" terminal. Den nøgne eller grønne jordledning forbinder med "G" terminal.

Fire-ben afsætningsmuligheder tilbyde en yderligere foranstaltning af sikkerhed mod stød ved at give en separat jorden og neutral wire.

Tørretumbler snore

En tre-gren ledning vil kun passe i et tre-prong stikkontakt og en fire-ben snor passer kun i en fire-prong stikkontakt. De røde og sorte ledninger er de varme ledninger, den hvide ledning er den neutrale wire og den grønne ledning er jordledningen.

Ledninger forskellen er inde i tørretumbler er ledninger boks. En jumper wire eller jorden strop forbinder metal tørretumbler sagen til den neutrale terminal for en tre-gren ledning. En fire-ben forbinder på en lignende måde, men der er ingen jumper wire. Den grønne jordledning forbinder direkte til den tørretumbler sag at give separate jordledningen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com