Hvor hen til lave tændrør på en plæneklipper

May 25

Efter at gøre sikker på, at grunden til en græsslåmaskine ikke vil starte er ikke brændstof relateret, kan du gå videre til tændrør, som er nemt at udskifte. Tændrør i plæneklippere give en gnist til at antænde blandingen af luft og brændstof, vende plæneklipper motor. En defekt eller dårligt tændrøret vil forhindre maskinen i at starte korrekt og også interferere med maskinen kører på et optimalt niveau.

Instruktioner

•Locate gummi tændrøret kablet, der normalt findes på den forreste venstre side af plæneklipper motor. Fjern kablet fra tændrøret boliger. Den hvide, porcelæn isolator del af tændrør med terminal på spidsen, er afsløret. Installere en tændrøret sokkel på en topnøgle. Placer Socketen over tændrøret, skru og fjern tændrøret.

•Undersøg tændrøret for synlige skader eller slitage. Erstatte et beskadiget tændrør eller en, der er omfattet i en skinnende snavs eller olie. Hvis tændrøret ikke er beskidt eller fedtet, Fortsæt til trin 3.

•Rengør alle korrosion fra tændrøret, ved hjælp af en wire børster. Denne korrosion kan forhindre den gnist, der er nødvendige for at starte motoren. Opmærksomme på de centrale og side elektroder af stikket.

•Sæt gummi kabel til tændrøret og angive slutningen af tændrøret mod kroppen af plæneklipper til jorden det. Skabe bestemt at det er fra gastank, eller enhver gas spildt i området. Starte plæneklipperen og observere, om en gnist skyder ud. Dette betyder at stikket fyres korrekt og tændrøret kan bruges. Hvis du ikke kan se en gnist skyde, gå videre til trin 5. Hvis du gør, gå videre til trin 6.

•Sæt en tændrøret forskellen gauge mellem elektroderne på et nyt Tændrør til at måle og indstillet korrekt hullet, således at det er i overensstemmelse med specifikationen i den plæneklipperen ejere manual.

•Skru tændrøret ind i huset, ved hjælp af din hånd. Stramme plug yderligere, ved hjælp af topnøgle. Installere gummi tændrøret kabel over tændrøret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com