Sådan fjerner bruser håndtag

January 6

Sådan fjerner bruser håndtag

Bruser håndtag erstattes ofte på grund af brud eller misfarvning fra hårdt vand. En ny vandhane kan endda komme med en udskiftning håndtag, der viser logoet for producenten. Under alle omstændigheder har de gamle brusebad håndtag at komme ud, før en ny kan installeres. Hardwaren er let tilgængelige, men korrosion ofte gør den stædig til at fjerne. Smøremidler og specialværktøj bidrage til at fjerne hængende brusebad hardware, så du kan sætte på nye håndtag dig selv.

Instruktioner

•Tag dækplade i midten af bruseren håndtaget af nysgerrige det ud med spidsen af en kærv skruetrækker. Flere modeller af bruser håndtag har dækplader over monteringsskruer, men mange andre forlade skruerne udsat.

•Tag klingen af en kærv skruetrækker ind i åbningen på monteringsskrue og drej mod uret.

•Applicer smøremiddel direkte til skruen. Sættetid en klud med smøremidlet og forlade det over håndtaget at løsne en skrue, der nægter at vende med en skruetrækker alene i timen.

•Shut vandforsyningen til brusebad før ved hjælp af elværktøj på håndtagene. Bore ud skruen med en boremaskine og skrue fjernelse bit undlader et andet forsøg med en skruetrækker til at løsne skruen.

•Træk håndtag off gear på hane knop indlæg. Håndtaget skal komme ud med hånd kraft, men korrosion kan få det til at holde. Forsigtigt Tryk på bagsiden af bruser håndtag med hammer til at løsne det.

•Anvend en speciel bruser vandhane og håndtag aftrækker værktøj til at fjerne håndtaget, hvis den nægter at komme ud med kraften af en hammer. Sted midterposten af vandhane puller i skrue hul og gripper vinger under bagsiden af håndtaget. Drej håndsvinget til at trække vingerne frem, som vil trække i håndtaget ud stillingen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com