Hvordan installerer jeg en større loft stråle?

April 7

Hvordan installerer jeg en større loft stråle?

Loftsbjælker er en vidunderlig måde at forbedre ethvert hjem decor design. Synlige bjælker føje tekstur og forskudt dybde til loftet, og farven på bjælken kan ofte øge appel af loftet, selv. Sørg for at tage din tid ved planlægning og installation af din nye loft struktur. Få en assistent eller to og være tålmodig under hele processen. At sikre alle planer er nøjagtige og materialer håndteres sikkert vil hjælpe projektets succes.

Instruktioner

•Space bjælker. Dette trin, er ifølge imiteret træ bjælker, den mest kritiske del af den pre-installation oparbejde. Undersøge loft for eventuelle fysiske hindringer, såsom luft ventilationskanaler, sprinklere, fans eller lamper, der kan forhindre installation. Placere et niveau på loftet i forskellige steder for at sikre loftet sig selv. Store bjælker tage kræver mere overskueligt loft plads end mindre bjælker.

•Measure bredde af indersiden af strålen. Brug denne måling til at skære anker blokke. Hvis bredden af indersiden af strålen er 6 inches, f.eks skære blokke der er 3 af 6 af 18 inches i form og størrelse. Mængden af blokke skal du vil afhænge af længden af dit loft.

•Beskyttelseshætte til at klikke en kridtstreg på loftet til disposition placeringer for at skrue i anker blokke. Disse vil være blokke, som din store stråle vil hænge.

•Præ-boret huller i anker blokke. Dette sikrer, at blokkene ikke deles under installationen. Plads et anker blok langs kridtstreg hver 3,5 fødder. Bore 4-tommer træ skruer i anker blokke for at sikre dem til loftet.

•Lift stråle ved hjælp af assistent på plads over anker blokke. Hammer 2.5-tomme efterbehandling negle i blokke; to negle hver side på hver anker blok. Gentag trin et til fem for yderligere bjælker. Polyurethan bjælker kan anvendes, og de er lettere i vægt, men de er besværlige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com