Dele af en Lima bønne plante

May 1

Lima bønne plante, som alle planter, har strukturer og systemer, der tjener forskellige funktioner, så anlægget kan leve, vokse og reproducere. Planter har grundlæggende miljøkrav, der er unikke for den niche det indtager inden for en biom, eller fællesskab af organismer tilpasset til et bestemt sted og miljøforhold. Disse krav omfatter temperatur, lys, vand, luft, næringsstoffer, tid og rum. Plante struktur er afhængig af de betingelser, som det har været avlet til at vokse. Oprindeligt hjemmehørende i Centralamerika, i dag, limabønner dyrkes i det meste af USA.

Stængler og rødder

Beskrevet af Floridata som en urteagtige flerårig plante, har en lima bønne anlægget en blød grøn stilk snarere end en hård træagtige stængel. En flerårig plante kan leve i mindst tre år, hvis forholdene tillader. Stænglerne støtte bladene og også indeholde vedvævet celler, at flytte vand og phloem celler, der flytter næringsstoffer gennem anlægget. Rødderne af lima-bønne tilbyder støtte og forankre plante i jorden. Ifølge Steve Soloman af jord og sundhed bibliotek har lima bønner en lang pælerod, der vokser op til 13 inches lige ned og producerer laterale rødder, der vokser ud i konisk godt under overfladen af jorden. Rødderne tage i vand og næringsstoffer fra jorden. De gemmer også mad i form af sukker og kulhydrater. Lima bønner er Kvælstoffiksering, hvilket betyder at de kan optage kvælstof fra luften gennem deres blade og send det til deres rødder til forarbejdning; som følge heraf kan de leve i kvælstof-fattige jorder.

Blade

De ovale blade af lima bønne plante vokse i en formation, der består af tre foldere. Fotosyntesen foregår i bladene; kuldioxid og vand i tilstedeværelsen af lys energi og grønne stoffet klorofyl er omdannet til mad kilde glukose med et affaldsprodukt af ilt, som er udgivet tilbage i luften.

Blomster, frugter og frø

Lima bønner planter producerer små blomster i hvid, creme eller gul. Er mandlige og kvindelige dele inde i hver blomst. Bestøvning af insekter og flagermus producerer befrugtede æganlæggene, der vokser i lima bønne frø inde i æggestokkene af blomsten. Æggestokken er frugten af anlægget. I bønne planter vokser æggestokkene ind i en pod, der indeholder de voksende frø. Hver frø er dicot, hvilket betyder, at der er to kimblade, som biologi Online beskriver som rudimentære frø blade, der indeholder en fødekilde for embryonale anlægget så det spirer og begynder at vokse. Frøene har også en rudimentær rod, stængel og begyndelsen af de første løvblade, som bør alle begynde at fungere på det tidspunkt frø bladene har været forarmet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com