Hvordan til at dræbe møtrik græs i min græsplæne

June 16

Hvordan til at dræbe møtrik græs i min græsplæne

Dræbe stædig møtrik græs i plænen er nok til at drive boligejere nødder. Dette medlem af familien omkranser spredes primært gennem snigende underjordiske knolde eller nødder. Selv om den gammeldags metode til trække græsset er effektiv, er det ofte midlertidig, da knoldene forlod underjordiske overleve for at sende nye skud til overfladen. Pre emergent herbicider, som dræber ukrudt, før de dukker op fra jorden, er ineffektiv for møtrik græs. Men nogle post emergent herbicider, som behandler møtrik græs efter det fremgår kan give effektiv kontrol, hvis de anvendes korrekt.

Instruktioner

•Firmly forstå individuelle kviste af møtrik græs nær jorden når lugning i hånden. Træk langsomt til at hente rodfrugter og rodknolde, der kan spredes, hvis de blev efterladt i jorden. Et godt tidspunkt at luge er efter vande plænen, når jorden er blød.

•Vælg en post emergent herbicid anbefales til brug på møtrik græs i græsplæner. Willie Chance for University of Georgia kooperative Extension Service anbefaler to ansøgninger af herbicider indeholdende Imazaquin bruges fire til seks uger fra hinanden til at styre møtrik græs. Han rådgiver, kontrollere etiketten for at sikre ukrudtsmidlet er sikkert for din bestemt type græsplæne græs og advarer det kan forårsage turf til bliver gule i varmt vejr. Chance anbefaler også herbicid Administrer, nu markedsført som SedgeHammer. Altid blande herbicider ifølge etiketten retninger. Påfør med en haven sprøjte.

•Mix glyphosat herbicid, såsom Round-Up, ifølge etiketten retninger. Vær opmærksom på at dette herbicid vil dræbe møtrik græs, men vil dræbe græsplæne græs så godt. Bruge en lille paint roller til selektivt for at anvende ukrudtsmidlet til modne møtrik græs, samtidig undgå græsplæne græs. En anden mulighed er at skære et hul i et stykke krydsfiner eller pap. Placer møtrik græs gennem hullet og spray på eller male på herbicid, ved hjælp af krydsfiner eller pap til skjold græsplæne græs.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com