Sådan Sammenlign robot støvsugere

May 2

Sammenlign robot støvsugere baseret på kategorier af evner, energieffektivitet, tilpasning og økonomi. Enkelte husholdning skal betragtes, som der er ingen robot støvsuger velegnet til alle boliger.

Evner

Evaluere standard evner af vakuum baseret på overfladen typer, dækningsområde, nem navigation og strømforsyning. Kontrollere, hvilke kombinationer af gulvbelægning hver model dækker, herunder hårdttræ, laminat, fliser og gulvtæppe. Bemærk Hvis modellerne vil dække flere rum eller er begrænset til et afgrænset område. Vurdere navigation baseret på sensorer for sikkerhed, undgåelse og indvikling spørgsmål. Check metode til strømforsyning som selvopladende batterier og elektriske ledninger.

Effektivitet

Evaluere effektiviteten baseret på faktorer, der direkte påvirker rengøring detaljer, såsom samling bin størrelse, optagelse af HEPA filtre, nummer og funktion af pensler og UV lys desinfektion funktion.

Tilpasning

Evaluere tilpasselig egenskaber såsom programmerbare planlægning, fjernbetjeninger og virtuelle vægge. Mens disse funktioner ikke direkte påvirker evner eller effektiviteten af huller, låne de til forbrug optimering til at opfylde individuelle husstandens behov.

Økonomi

Overvej de indledende udgifter af enheden samt udgifter til vedligeholdelse og reparation. Detaljer såsom garantier, tilgængeligheden af udskiftning pensler og dele og forventet levetid af enheden er vigtige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com