Sådan hånd Roll Form en stålplade

November 23

En rulle af stål kan være hånd rullet for at danne en stålplade med brug af kun ét værktøj. Dette værktøj er kendt som en håndbetjent slip roll og mens der er et stort udvalg af disse slip ruller, de alle følger de samme grundlæggende procedurer. Hvis du har et stykke af stål, der kastes lidt op og du ønsker at glatte det til at danne en flad plade, kan du gøre det manuelt med en slip rullen.

Instruktioner

•Rengør off stykke af stål med en klud. Tør rag over hele overfladen på begge sider til at fjerne alle snavs og debris på stål. Tilføje opvaskesæbe til rag, hvis nødvendigt, indtil alle snavset er fjernet.

•Tør stål grundigt med en ren klud før du forsøger at ordne det. Placer slip rullen på en flad og stabil overflade, hvor det ikke vakle eller svaje når du bruger den.

•Skub begge ender af stål ind i rullerne. Der er en rulle på toppen og to direkte nedenunder. Slip slutningen af stål mellem de to niveauer af rullerne. Skubbe den nok så er det flugter med udgangen af rullen uden stikker ud i anden enden.

•Strømforbrug i standby på slutningen af slip roll hvor den stål slanger kommer gennem og greb knop på din højre. Drej knappen mod dig i en cirkulær bevægelse og begynde fodring stål gennem. Har en hjælper guide opløftede stål gennem slip rullen.

•Når stål gennem indtil der ingen resterende. Fortsætte med at dreje indtil alle stål er kommet gennem rullerne og fladet ud i en stålplade. Gentag processen, hvis det er nødvendigt, at yderligere flade ud på overfladen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com