Lavt loft belysning ideer

March 26

Lavt loft belysning ideer

Lave lofter kan gøre et rum synes lille, og store lamper, der hænger ned i beboelsesrum kan være distraherende eller ligefrem farlig. Forstå, hvordan lys arbejder i rummet vil hjælpe dig med at vælge de bedste belysning typer til din lavt til loftet, uanset om det er i en kælder, loftsrum eller andre områder af dit hjem.

Flush Mount armaturer

Planforsænkede armaturer er ideel til de fleste lav-loft værelser. Disse armaturer vedhæfte direkte til loftets overflade snarere end hængende under den. Mens forsænket belysning kan virke som en intuitiv svar, fordi det sidder over overfladen af loftet, vil du har brug for flere forsænket belysning enheder i en lav-loft rum end i et værelse med standard lofter. Dette er fordi lyset breder sig ud i en inverteret-konisk fra forsænket armaturet og den kortere afstand mellem loft og gulv skærer bunden af den kegle, hvor udbredelsen er størst. Planforsænkede armaturer giver lys til at sprede sig til alle sider og ned, så længe Armaturet er dækker blade sider åbne eller gennemsigtig.

Op belysning

Lave lofter kan være ganske nyttigt, hvis du bruger dem til at reflektere lys rundt i lokalet. Lyset behøver ikke at rejse så vidt det bounces rundt i lokalet, så mister det mindre intensitet, end det ville i et værelse med standard lofter. Male loftet og væggene en lys farve til at maksimere den kastet lys, derefter bruge gulv lamper, der bruger lyse tube halogenpærer der sigte op mod loftet. Væg sconces, der sigter opad fra høje på væggene er også nyttigt i low-loft områder, men er ikke generelt tilstrækkelig som den primære lyskilde. Tilføje skrivebord og tabellen lamper med justerbar hoveder, pegede i retning af væggene, så lyset bounces opad for at fylde i mørke rum i rummet.

Minimere profiler

Vælge armaturer, hvorvidt væg sconces eller flush mount Loftlamper, der er lav-profil. Det betyder, at de er tynde og ikke holde ud i rummet så meget som andre anlæg, driftsmateriel. Til loftsbelysning, kigge efter enheder, der bruger to eller flere pærer i baser, der hænge sidelæns, i stedet for nedadgående. Vælg sconces at passe stramt mod væggene. Ved hjælp af kompakt fluorescerende pærer vil hjælpe dig med at reducere mængden af varme dit lys generere, hvilket gør det mere sikkert at bruge lysere pærer i disse armaturer, der har reduceret air flow omkring pærer.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com