Sådan Decorate keramiske gulvfliser

September 10

Sådan Decorate keramiske gulvfliser

Keramiske gulvfliser er tilgængelige i farver, der passer til mange decors. Fordi keramiske fliser er så lange kan varig, du blive træt af den oprindelige farve men ikke ønsker at gå på bekostning af udskiftning af fliserne. Det er en god tid til at tænke på måder at dekorere gulvfliser for at fikse dem op og give dem nyt liv. Du kan male keramiske fliser på væg eller gulv, men det er ikke tilrådeligt at male alle fliser i rum, der har gulve, der er ofte våd, køkkener og badeværelser. Gulv flise maling holder godt i andre værelser.

Instruktioner

• Rengør gulvet godt med et rengøringsmiddel, der fjerner enhver akkumulerede fedt og olie. Skyl gulvet godt og lad det tørre.

•Kontrollér injektionsmørtel linjer for alle områder, der kan have brug for regrouting. Foretage eventuelle reparationer, før du maler. Bruge ilt blegemiddel for at rense injektionsmørtel, hvis det ikke behøver reparation. Sætte blegemiddel på injektionsmørtel, lad det fastsat for et stykke tid, derefter vaske det af. Tillad injektionsmørtel tørre før maleri.

•Decide om du vil male injektionsmørtel. Hvis du beslutter ikke at male injektionsmørtel, skal du bruge maler tape på hver injektionsmørtel linje for at beskytte injektionsmørtel fra maling splatters.

•Sand flise med 220 sandkorn sandpapir. Du kan bruge en rystepudser, men bruge en let berøring. Knap rå op overfladen nok til at få en god overflade at obligation malingen. Fjerne alle støv fra gulvet med et vakuum.

•Brug maler tape til maske off injektionsmørtel linjer, hvis du har besluttet at gøre. Brug den maler tape til at oprette designs til at male på din keramiske fliser. Hvis du bruger stencils, kan du holde dem på plads med den maler tape.

•Paint flise med to lag primer designet til at dække skinnende overflader. Tillade hver frakke til tørre fuldstændigt. Let sand den anden frakke med 220 sandkorn sandpapir til at skabe en glat overflade. Fjerne alle støv.

•Vælg halvblank eller satin finish gulv flise maling. Male den keramiske fliser med mindst to tynde lag af maling. Tillade hver frakke til tørre i mindst tre dage.

•Finish projekt med to toplakker af klare urethan. Lad det tørre helt inden du går på gulvet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com