Eksempler på tropiske Decor

August 7

Eksempler på tropiske Decor

Et værelse med en tropisk tema kan være dekoreret på mange måder. Det kan være en farvestrålende caribiske tema værelse med masser af varme farver. Det kan også være en klassisk tropisk værelse med brune og grønne. Dekorere disse værelser er også en chance for at vise din kreativitet og gøre nogle klassiske tropiske stykker. De pulserende eller afslappende farver og følelsen af at være i nærheden af havet vil holde dit værelse sammen.

Farveskema

En vigtig del af et værelse med tropiske indretning er farveskemaet. Dette vil ændre afhængigt af tropisk atmosfære, som du ønsker. For eksempel grøn, rød, fløde og brun gå sammen om at skabe en klassisk tropisk atmosfære. Du kan også bruge lysere farver som orange og krikand for at have en mere upbeat tropiske decor. En anden farve ordning mulighed er at bruge lysere blå farver. Dette vil tilføje en mild kystnære føler til rummet.

Woods

Bruge eksotiske træsorter som teak til at forbedre den tropiske indretning. Beslutte, om du vil mørkere eller lysere træ farver i stuen og ophold sammenhængende. Bruge rattan og vidjer møbler og andre typer af materialer, som du kan optage med dit valg af træ. Du kan finde disse typer af møbler i mange nuancer til at matche enhver woods, du bruger.

Planter

Dekorere med print af palmer og andre tropiske planter, som fugl af paradis. Disse billeder kan vises på tekstiler, som du bruger som på puder og sengetæpper. En anden mulighed er at male et palmetræ på væggen. Denne vægmaleri vil bidrage til at bringe temaet fuld cirkel og vil give et kunstværk som et fokuspunkt. Ud over billeder af tropiske planter, sætte nogle levende planter i rummet for at øge de tropiske appel. Planter som orkideer og hibiscus vil gå godt i disse værelser. Være sikker på at de får den rigtige mængde af lys og vand.

Tilbehør

Fyld skålene med muslingeskaller og placere dem rundt i huset. De kan have blandet muslingeskaller eller en bestemt type i hver skål. Glas skåle er et godt valg, men en skål, der passer til rummet vil arbejde. At sætte tropiske tæpper på gulvet vil også tilføje til indretning. Finde tæpper, der enten svarer til farveskemaet eller få udskrifter af tropiske planter på dem. Kunst er en anden måde at accessorize den tropiske indretning. Det vigtige er at vælge billeder, der matcher farverne i rummet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com