Hvordan forskellige typer af vand påvirker planter

May 3

Hvordan forskellige typer af vand påvirker planter

Meget opmærksomhed til hvilken type af jord bør anvendes til planter. Men næringsstoffer fra jorden er ikke det eneste, der planter har brug for. De kræver også den korrekte mængde af solskin og den rigtige type af vand. Forfatterne af "Det planteernæring principper" siger, at væksten af planter starter med den rigtige vandforsyning og tilgængelig ilt.

Saltvand

Saltvand er normalt ikke anbefales til planter. Salt hindrer processen med vandoptagelse ved rødderne. Når saltet er bosatte sig i jorden, vil det tiltrække og absorbere fugt i planterne. Overdreven salt hindrer også mad produktionsprocessen i planter. Alt dette bremser væksten. De fleste planter modtager sådanne vand regelmæssigt dø hurtigt. Når det er sagt, er der en bred vifte af planter, som reagerer godt på saltvand, herunder nogle ocean og terrestriske planter. Planter, der som salt vand kaldes halophytes; Disse omfatter ris græs, havet lavendel og mangrovetræer.

Sukker vand

Mens alt for meget salt er skadelig for planter, så er et overskud af sukker. Sukker, også absorberer vand fra planter-- og stopper ikke der. Det skaber et gunstigt miljø for svampe- og bakterieinfektioner vækst. Svampe og bakterier har negative virkninger på plante udvikling, og hvis angrebne planter ikke er behandlet, bakterier og svampe vil svække dem over tid, endelig dræbe dem.

Surt og basisk vand

Surt vand aids i at frigive næringsstoffer i jorden. Nogle metallisk næringsstoffer, som kobber (Cu) og zink (Zn) er afgørende for forskellige typer af planter. Roser, hortensia, blåbær, lewisia, heathers og Mose rosemary planter som elsker surt vand. En mager beløb af eddike kan tilføje til vandets surhedsgrad. I tilfælde af syreregn, dog bo nogle syrer i jorden, som mobilisere toksiner og sive ud nogle vigtige mineraler; en stor mængde af dette vand kan forårsage planter til at lide.

Basisk vand kan forårsage mangler næringsstoffer såsom boron, jern, zink og mangan. Dette kunne afskrække væksten af planter. Men alkaline vand gør jord rig på magnesium, calcium og fosfor, gunstige for nogle planter. Planter som asters, syrener, kirsebær, ahorn, selleri, agurk, kål og blomkål blomstre i basisk betingelser.

Destilleret vand

Destilleret vand er renset vand uden ekstra kemikalier. Manglen på kemikalier er en faktisk fordel for planter, hjælpe dem gå gennem fotosyntese. Dette vand er fri for alle de negative virkninger af salt, sukker, syrer eller baser, og er sikkert for planter. Men planter kan have brug for mere gødning, da destilleret vand ikke indeholder nogen yderligere næringsstoffer og mineraler.

Godt vand

Godt vand, som kommer fra dybt i jorden, holder nærende agenter for planter. Godt vand kan have samme virkning som gødning og kunstgødning, da det tilføjer væsentlige komponenter til jorden. Ikke kun vand godt fremskynde planternes vækst; Det giver også sundere og grønnere planter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com