Min Tecumseh Snowblower har en utæt karburator

May 3

Min Tecumseh Snowblower har en utæt karburator

Tecumseh sneblæsere udnytte en motor forsamling med et skålformet karburator typisk for mange små motorer. Hvis karburatoren er utæt, det sandsynligvis på grund af en løs møtrik eller en ophobning af væske i skålen, der kræver stramning af skål og/eller afmontering og rengøring. Du kan undgå dyre professionelle reparationer og justere din Tecumseh snowblower utætte karburator dig selv med blot et par enkle værktøjer. Der kræves ikke tidligere ekspertise med opererer på snowblower karburatorer.

Instruktioner

•Drej off din Tecumseh snowblower. Tillade sin motor forsamling at køle i flere minutter.

•Locate snowblower utæt karburator. Karburatoren kan findes på højre side af motorblok, om halvvejs op. Det er let genkendelig med sin skål form. Karburator skål har en nål valve nær bunden, og nedenfor dette og på undersiden af Tecumseh karburator skål er en møtrik. Hvis din karburator er utæt, vil det være fra denne møtrik.

•Sæt en gryde under den snowblower karburator. Løsne karburator skål møtrik ved hjælp af en topnøgle. Vente som eventuelle overskydende brændstof og væske flow i din gryde, derefter fjerne gryden.

•Tag karburator skål møtrikken helt med din stik skruenøgle. Dette vil løsne skålen og tillade dig at vride det.

•Rengør ud din Tecumseh snowblower karburator skål nu hvor du har det skilles ad. Brug en klud og karburator rengøring løsning for at udslette indersiden af skålen, og derefter skrue den tilbage på plads.

•Return møtrik til sin plads under karburator skål. Spænd møtrikken med din topnøgle, indtil du kan ikke stramme det yderligere. Din snowblower er nu klar til brug igen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com