Sådan Paint tilstødende værelser i forskellige farver

July 13

Sådan Paint tilstødende værelser i forskellige farver

Valg af forskellige maling farver for tilstødende værelser åbner døren for professionel rådgivning. Det er jo ikke små ting, der farve tegner sig for 60 procent af vores reaktion på et objekt eller et sted. Du får det rigtigt første gang, især hvis du har investeret i høj kvalitet materialer og testet maling mærker. Farve fagfolk ved, at maling valg i et hjem med ikke mere end tre forskellige nuancer, der flyder godt sammen, berige den menneskelige erfaring og opnå en følelse af velvære og enhed.

Instruktioner

Farve og Design Tips til at skabe enhed

•Vælg 1: et farvehjul fra maling butikken viser hvordan enkelte maling ændres og suppleres af naturligt lys og glans; disse hjul vise nuancer, der spænder fra subtile og varme til at køle og lyse. Vælg to nært beslægtede nuancer og anvende den lettere, at det rum, der får den mest naturlige lys. Hvis du tror, at én farve er kedelig, oprette fed eller subtile variationer i det af kontrasterende finish eller sheens, fra rum til rum.

•Du vil din køkken, stue og spiseområde afspejler forskellige grader af energi og fred, så vælg blød, kølige farver og neutrale til seng, bad og steder af helligdommen, og lyse farver til mere sociale atmosfærer. Fordi det gør en gennemgribende forskel i farve, er belysningen nøglen. Den standard tommelfingerregel er, at fluorescerende lys kaster en skarp tone, mens naturligt dagslys viser sandeste farve.

•En delvis væg eller halvøen er indlysende skillelinjer for ny farve, men hvis der er ingen adskillelse ud over tærsklen på gulvet, kan du samle to værelser ved hjælp af den samme trim farve hele. Styrke forbindelsen ved at bringe anstrøg af hvert område farve, ligesom området tæpper og accent puder, i den anden.

•Hue, værdi, mætning og intensitet er farve vilkår du behøver at vide. De beskriver malingens lethed, mørke, dominans og glans, som alle påvirkes af glans. Bruge en halvblank eller høj-gloss glans til trim, træværk og stærkt trafikerede områder og æggeskal eller en satin glans på dine vægge.

•Den væggene i dit hjem ser en masse slid og ælde fra fingeraftryk, dør smækker, spild og fugtighed, så ønskede maling med skjule magt. Din maling bør være vedhæftning-, sprøjt - og polere-resistente, samt touch-up og farve modstandsdygtige.

•Når du vælger farver til dit hus, Vælg en hvid maling til trim og sokler, der arbejder med den største farve. Det skaber samhørighed og flow. Husk, at en lys farve kan føle sig alt for lyse og skarp uden ledsagende medium-lys for at skabe den selvlysende effekt du går efter. Overveje loftet, også, som en mulighed for samlende farver; toning det kan dramatisk ændre hele udseendet af et værelse.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en masse tid at afsætte til en interior design project, overveje at bruge en 3D-softwareværktøj kaldet SketchUp. Det er gratis og giver mulighed for en virtuel smugkig.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com