Hvad kan jeg dække mit citrontræer med at stoppe Frost fra beskadige dem?

May 6

Hvad kan jeg dække mit citrontræer med at stoppe Frost fra beskadige dem?

Selv uden deres velsmagende gule frugter, ville citrontræer stadig dyrkes for deres attraktive form og smukt duftende blomster. Citrontræer kræver varme temperaturer og masser af sol til at blomstre og bære frugt. Frost kan skade dit træ og langsom dens vækst, mens udvidede frost kan dræbe træet. Hvis koldt vejr er på vej, skal du beskytte din citrontræer mod frostskader.

Træ tæpper

Selv hvis dagtimerne temperaturer over frysepunktet, kan frostgrader feje i natten, især i ørkenområder. Hvis temperaturer under 40 grader er forudsagt for dit område, dække dit træ før det kolde vejr. Et gammelt tæppe eller jute sæk vil give et isolerende lag af luft mellem træet og elementer. Dække så meget af træet som muligt. Plader og presenninger er for tynd til at beskytte dit træ fra andet end den letteste frost.

Snavs beskyttelse

Hvis du har flere citrontræer kan det ikke være muligt at dække dem alle med tæpper. Også, beskyttelse et dække tilbyder vil ikke vare under en langsigtet fryse som et isolerende lag af luft køler. I begge tilfælde, arbejde for at beskytte den trærødder. Medmindre meget gamle, dit træ vil have et transplantat punkt, eller bud union, hvor træet blev podet på en grundstamme. Af mounding snavs over denne transplantat punkt, vil du beskytte dit træ og dens rødder. Selv om den øverste del af træet er beskadiget, kan det spire igen hvis bud union holdes fra frysning.

Vand

Selv om det forekommer ulogisk, kan der dækker dit citron træ i vand holde det fra frysning. Tænk på et vandrør i dit hjem. Under frysning vejr, hvis du lader rørene sidde, vandet fryser og du har brast rør. Men hvis du holde vandet flyder, vand fryser ikke og du behøver ikke at kalde en blikkenslager. Ved at køre en lind strøm af vand over dit citron træ, holde du træet fra lider af indefrysning virkningerne af kold luft.

Luft og varme

Frost former stærkest i områder i haven hvor luften cirkulerer dårligt. For at løse dette problem, vil citrus avlere placere store fans i Lunde til at holde luft bevæger sig. Denne strategi er bedre, hvis du har midlerne til at tilføje en varmekilde nær fan til at blæse varm luft over træerne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com