Hvordan man Wire 13-Amp stik

May 6

Hvordan man Wire 13-Amp stik

I Det Forenede Kongerige er den vigtigste form for stikkontakten trebenede 13-amp stik. Det er monteret på alt fra lamper til vaskemaskiner, og med en 13-amp sikring, kan magt apparater op til 3.000 watt. Stikket har tre stikben og kan bruges med to - eller tre-wire snore. Ledninger et 13-amp stik kræver en forståelse af europæiske wire farver, god farve vision og adgang til enkle værktøjer.

Instruktioner

•Locate skruen placeret i midten af plug base. Fortryde det hvis du vil fjerne toppen af stikket. Skruen er normalt fangenskab og vil ikke falde ud af stikket base. Hvis det kommer gratis, sætte det på et sikkert sted til senere.

•Klippe de sidste to inches af ydre isolering fra ledningen, pas på ikke for at beskadige isolering af de tre ledninger inden det. Hold snoren over stikket base, med de ubeskadigede slutningen af den udvendige isolering omkring en 1/4 tomme på den indre side af ledningen greb.

•Beregn rute til grøn og gul ledning til den fjerneste terminal. Dette er den terminal jordforbindelse og er forbundet med den største af de tre stikben. Klip ledningen til størrelse, så den når den anden side af terminalen uden at blive strakt eller bundter op. Skære den blå ledning til størrelse ved at videresende det til nederste venstre (neutrale) terminal, og den brune ledning ved at videresende det til nederst til højre (live) terminal.

•Trim den sidste 1/4 tomme af isolering fra enden af hver ledning. Twist fine wire filamenter mellem fingrene til at stivne dem i korte stænger.

•Løsn terminalen skruer med den elektriker skruetrækker, indtil de ikke længere lukker hullerne i terminalerne. Sæt enden af grundstødningen ledningen i hullet i fjerneste terminal, så stramme skruen for at holde kablet fast på plads. Gentag med den blå (neutrale) ledning og den nederste venstre terminal, og endelig med den brune (live) ledning og bunden lige terminal.

•Skub isoleret ledningen i ledningen greb i bunden af stikket, og sikre, at sikringen er på plads. Erstatte plug top og resecure det med skrue i bundpladen.

Tips & advarsler

  • UK elektriske systemer henvise til "jord" snarere end "jord", så UK stik vil være mærket, levende, neutral og jorden.
  • Brug de to første bogstaver til at huske hvilken terminal er som: blå = nederst til venstre og brun = nederst til højre.
  • Alle UK stik indeholder en lunte og er designet til at arbejde på 240-volt elektrisk system. Dette kan synes lille af USA 's standarder, men en 13 amp sikring i en 240-volt system giver samme beskyttelse som en 30-amp sikring i 110 volt amerikanske system.
  • Alle 13-amp stik skal indeholde en sikring. Erstat ikke sikringen med wire eller metalfolie.
  • Blot vedhæfte et 13-amp stik til en nordamerikanske apparat vil ikke gøre det arbejde i Det Forenede Kongerige. UK spænding er mere end to gange de 110 volt amerikanske apparater er designet til at bruge.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com