Min Pachira træ er ved at vende brun

May 7

Min Pachira træ er ved at vende brun

Pachira træer er tropiske stedsegrønne planter hjemmehørende i syd- og Mellemamerika. Mere almindeligt kendt som "penge træer", er Pachira planter populære valg for home decor. Sundheden for en Pachira aquatica afhænger den rette mængde af vand, sollys, jordbundsforhold og miljømæssige temperatur. At tage ordentlig pleje af disse planter vil bidrage til at holde blade fra drejning, gul eller brun derefter falde ned.

Om Pachira Aquatica

Pachira aquatica tree er en stedsegrøn hjemmehørende i sumpe, flodbredder og tropiske regnskove, fra Sydamerika og Mexico. Pachira, et medlem af familien bonsai kan nå 60 fod høje i dens naturlige habitat. Pachira (udtales pack-EYE-ruh) er også kendt under andre navne, herunder vandkastanjer, Guyana kastanje, besparelse-brush tree, wild-kakao træ og penge træ. "Money tree" kommer fra historien om en fattig mand, der blev rige ved at sælge den plantefrø.

Miljø og pleje

Pachira aquatica træer brug for grundlæggende pleje når der dyrkes i hjem og haver. Om indendørs eller udenfor, planterne skal have rigeligt lys--lyse, indirekte sol til halvskygge er tilstrækkelig--Pachira også gør godt i fluorescerende belysning. En godt afdrypning potning jord blanding vil hjælpe med at holde planten fugtig og rødderne fra at få for meget vand. Spray en tåge af vand direkte på træet et par gange om ugen. Afhængigt af størrelsen træ det skal vandes flere inches mindst én eller to gange ugentligt, og fugtighed omkring planten bør opbevares på et medium til højt niveau. For at hjælpe med at holde træet fugtigt, sted en bakke med små, våde småsten under dets beholder. Rumtemperaturer bør være omkring 60 til 75 grader Fahrenheit. Anlægget skal være befrugtet hver par uger. Hvis blade drej til gul og derefter brune i kanterne før curling op og slippe, kan dette være et tegn på problemer.

Bladene bliver gule og brune

Vand, eller manglen, er chef grunden til blade på Pachira aquatica træ turn gul eller brun og så drop. Det er vigtigt, at anlægget skal holdes grundigt vandes; dog vil for meget vand i sin jord beskadige rodsystemet. Hvis bakken pebble er gennemblødt gennem, så træet får for meget vand og i fare for rod rådner. Hvis jorden er konstant tørt, bliver ikke nok vand i rødderne. Dårlig belysning kan også forårsage en træ blade at vende brun; Pachira bør modtage mindst seks til otte timers lys pr. dag. En anden grund hvorfor blade blive misfarvede og falde ned kan være, at træet er i et beboelsesrum, der er for lille til det. Pachira træer kan vokse fra 3 til 60 fod høje; containere, der er for lille kan beskadige rodsystemer, fordi træet ikke er at få tilstrækkelig ernæring fra jorden. Gøde jorden et par gange om året vil sikre, at træet er at få nok mad.

Kredsen af liv

Pachira aquatica har håndformede skinnende blade grøn; de er faktisk foldere, der strækker sig fra bunden af de vigtigste stilk. Træet producerer brun og hvid stribet spiselige nødder, der vokser i en woody pod. Pachira tree er en evergreen - det er aldrig hvilende--så det holder sine blade hele sæsonen. Men bladene bliver brune og falde, når det er tid til anlægget til at producere nye. Hvis blade drop kun et par på et tidspunkt under udvidet intervaller, så højst sandsynligt er det på grund af træets normale livscyklus.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com