Udsmykning ideer til en Mobile Home

June 28

Udsmykning ideer til en Mobile Home

Udsmykning et mobilhome kan blive en udfordring på grund af den plads i typiske mobilhomes. Placer prydgenstande strategisk i hele din mobiltelefon til at maksimere plads. Med lidt knofedt og billige varer kan din autocamper udseende professionelt indrettet.

Farver

Farver i et mobilhome kan gøre hjem udseende, større eller mindre. Lyse farver skaber illusionen af en større plads, hvilket er særligt vigtigt, når dekorere en mobile home. Vælg lys-farvet stof, maling og tæppe til hjemmet. Lys, rene gardiner fungerer godt på mobile windows. I stedet for mønstrede bed nederdele bruge møbler covers og sengetæpper, lys-farvede legemer. Disse skaber en friske, luftig fornemmelse i rummet.

Spejle

Strategisk placere spejle på væggene i dit mobile hjem som et dekorativt element. Spejle reflektere lys, at skabe en følelse af en større plads. Vælg et stort spejl til de stue og gruppe mindre spejle sammen, at skabe en spejlet collage til soveværelserne. Hænge en bred vifte af spejle på gangen af dit mobile hjem at gøre gangen udseende større. Typiske mobilhome gangene er små og smalle, og spejle fungerer godt til at skabe en åben følelse i gangen.

Belysning

Belysning tæller i hvert rum af din autocamper. Rigelig belysning vil gøre værelserne ser større. Vælg en række forskellige muligheder for belysning til dekoration værelser i din mobiltelefon hjem - for eksempel, gulv lamper, tabel lamper og væg scones.

Møbler

Møbler spiller en vigtig rolle, når det kommer til at dekorere dit hjem. I stedet for at placere en stor gruppering af små stykker af møbler sammen i et rum, skal du vælge store stykker af møbler. Små møbler gør en lille værelse udseende lille, mens store møbler gør en lille værelse udseende store. Begrænse dine møbler, så du ikke fylder værelserne i din mobile hjem.

Maling

Maleri markerede elementer i dit mobilhome straks pryder rummet og skaber en frisk, nyt føler til rummet. Hvis din mobiltelefon har mørkt træ køkken og badeværelsesskabe, male dem i en lys maling farve. Male alle vindue trim i mobilen. Dette fremhæver elementer i hjemmet, og tilføjer et dekorativt indslag til værelserne.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com