Stål spær bruges i carporte

December 26

Brug stål spær i opbygningen af din carport tilføjer en grad af stabilitet og sikkerhed til beskyttelse af din bil, båd og andre værdigenstande. Dette kan være særlig vigtig i områder i det land, der er modtagelige for kraftig vind og vejrliget. Genkende de forskellige stål spær tilgængelige vil hjælpe dig finde ud af hvad der passer til dine behov og geografisk område til at skabe en god carport, der kan beskytte dine værdifulde egenskab i årtier.

Post bandage

En populær stål truss bruges i carporte er stemmelighed krave med post tandbøjle. Dette er en enkelt post, der sikrer den vandrette beam bruges til at understøtte vægge og loft. Stål post tandbøjle truss er derefter centreret fra stråle til toppen af taget. Mens det giver tilstrækkelig støtte for carporte ikke udsat for barske vind og vejr, er det ikke en af de stærkeste stål spær.

Web bandage

Web stål krave slips truss afstivning udnytter fire stål stykker over støtte tværbjælke at tilføje stabilitet og styrke til carport. Med denne type af stål truss afstivning, der er to små seler tilføjet på siderne af bjælke ud over de fire bruges ovenfor den tværbjælke. Disse er knyttet til væggene fra hjørnet af undersiden af bjælke, og i en vinkel til at tilføje yderligere støtte.

Tri-bandagist

Betragtes som den mest stabile af de tre standard stål spær bruges med carporte, kombinerer tri-bandagist hovedsagelig både post krave slips bandagist og en variation af web krave slips truss konfigurationer. Ved hjælp af tre stål stykker, en som en post og to at forgrene sig fra midten af bjælke til støtte for taget, giver disse ekstra støtte og sikkerhed.

Tilpasning

Konfiguration af bygningen, enten på grund af personlige smag eller bygning kode eller plads krav, kan kræve en vis tilpasning. Mens mange stål spær er tilgængelige i standard dimensioner, disse måske eller måske ikke passer til dine særlige behov. Det er også muligt at brugerdefinerede design til fremstilling af stål spær, hovedsagelig fra bunden, af mange producenter hvis yderligere støtte eller størrelseskrav er nødvendige. Nogle bygherrer og gør-det-selv vælge for at tilpasse stål lokker tilgængelige på markedet, der passer til deres behov.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com