Tilskud til at dyrke mad til overflytning fugle

May 9

Tilskud til at dyrke mad til overflytning fugle

Mad for trækfugle varierer med årstiderne, med steder i USA og partnerlandene og med de forskellige typer af fugle. En bred vifte af små til store tilskud giver støtte til restaurering, forvaltning og bevarelse af levesteder med tilstrækkelige lagre af de rigtige fødevarer. Nogle tilskud giver adgang til oplysninger om passende fødevarer for trækfugle. Kilderne til valgte tilskud og eksempler på de projekter, de gør muligt illustrere de mange udfordringer med at fodre trækfugle.

Neotropical trækfugle bevarelse Act

Vedtaget af Kongressen i 2000, omfatter den neotropiske trækfugle fugl bevarelse Act en konkurrencedygtig matching grants-programmet. Programmet giver støtte til udvalgte projekter gennemføres gennem offentlig-private partnerskaber i USA, Canada, Latinamerika og Caribien. De er langsigtede projekter, der fokuserer på beskyttelse og forvaltning af migrerende fuglebestande og på vedligeholdelse, forvaltning, beskyttelse og genopretning af levesteder for trækfugle med henblik på dyrkning af sunde befolkninger. Projektforslag gå til den amerikanske Fish and Wildlife Service Division af fugl Habitat bevarelse til gennemsyn. Programmet accepterer ansøgninger fra enkeltpersoner, selskaber, partnerskaber, fonde, foreninger og andre private enheder.

Ozaukee-Washington County Land Trust

Lake Michigan trækruter er en større trækfugl korridor forbinder Canada og det nordlige ishav til Sydamerika. Beliggende langs trækruter og på bredden af Lake Michigan i Wisconsin, er skoven stranden vandrende bevare. Ozaukee-Washington County Land Trust købt denne 116-acre tidligere golfbane for at gendanne indfødte planter og vådområder som fodring levesteder og tilflugtssted for hjemmehørende og trækkende fugle. Sort-faktureret Gøg, østlige meadowlark, ensomme Ryle og gyldne bevingede sanger er blandt arterne af fugle, der rejse langs trækruter. Restaurering-planen omfatter en række levesteder der passer til en mangfoldighed af mere end 80 sjældne eller faldende fuglearter. Blandt de fodring forbedringer inkluderet i masterplanen Bevar er eg savanne og græsarealer levesteder, vidden løvskov herunder rød eg, hvid eg, sukker ahorn og sorte kirsebær træer, til at give tæt dække og at fodre skov fugle. Spredte egetræer, hickories og hackberries der blandt varm-sæson græs og udsæd forbs appellerer især til frø-spiser fugle, og indfødte nåletræer give mad og dække for vandrende vinteren finker.

Nordamerikanske vådområder bevarelse Act

Nordamerikanske vådområder bevarelse Act små tilskud programmet tilbyder konkurrencedygtige matchende tilskud. Disse tilskud gælder for offentlige-private partnerskaber om projekter, der giver langvarig beskyttelse, restaurering og/eller forbedring af vådområder og højlandet levesteder for vådområder-associerede trækfugle. Oprindeligt tænkt som en indledende tekst til den Standard Grant, tilbyder den lille Grant tilstrækkelig finansiering til at gennemføre projekter i mindre målestok. Inddragelse af lokalsamfundet er en vigtig overvejelse for dette grant program. Ansøgningsprocessen tilskynder breve af støtte fra partnerne. I 2011, det maksimale tilskud værdi var $75,000 for en periode på et år og kan forlænges i endnu et år.

Små tilskud er blandt kilderne til finansiering for Californiens San Francisco Bay Joint Venture. Formålet er at beskytte og genoprette alle typer af vådområder, ripariske levesteder og opland for fugle, fisk og dyreliv. Navnlig omfatter habitat mål beskyttelse og gendannelse af årstidens vådområder for migrerende vadefugle og vandløb og vandløbsnære korridorer for hjemmehørende og vandrende sangfugle.

Stanley Smith gartneri tillid

Morton Arboretum hjemmeside indeholder omfattende oplysninger og et diagram af store løvfældende træer på emnet "Træer og buske at tiltrække fugle," en publikation fokuserer på Midtvesten. Finansiering af publikationen kom igennem et tilskud fra Stanley Smith gartneri Trust. Tillid understøtter uddannelse og forskning i prydplantesektoren. Publikationen giver et overblik over den ideelle fugl levesteder, der indeholder mad, husly, redebygning områder og sang indlæg som fugle kræver for at forsvare deres områder. Publikationen understreger, at fugle foder ikke kun på plante frugt, men også på knopper, blomster og nektar og vælge planter, der leverer mad til helårsbrug. I efteråret, for eksempel, søge trækfugle efter de fede frugter af spicebush, magnolia, sassafras og blomstrende kornel. Om vinteren er valg som nannyberry, sumac, tjørn og crabapple fødekilder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com