Hvad der vil gøre et Toilet arbejde hvis det træsko nemt?

May 9

Hvad der vil gøre et Toilet arbejde hvis det træsko nemt?

Som en boligejer kan du deltage i visse aktiviteter til at afhjælpe et toilet, der tilstopper let. Mens kaster toilettet eller ved hjælp af en snegl vil rydde afløbsrør ud, nødt du stadig til at tage fat på årsagen til kronisk tilstopning. Hvis efter at have gennemgået løsninger, dit toilet stadig træsko ofte, skal du kontakte din lokale blikkenslager for yderligere assistance.

Ingen fremmedlegemer

Toiletter er kun beregnet til at skylle menneskelige affald og toiletpapir, hvilket betyder, at toilettet ikke kan håndtere andre materialer. Mens du kan potentielt flush andre objekter ned på toilettet uden umiddelbare problemer, bør du smide tamponer, papirhåndklæder og andre fremmedlegemer i skraldespanden og ikke på toilettet. De fremmedlegemer kan vises at skylle uden et problem, når i virkeligheden har de skabt en lille delvis træsko, hvilket vil føre til en større træsko senere.

Low-flow toiletter

Første generation low-flow toiletter, som blev foretaget mellem 1994 og omtrent midtvejs gennem 1997, har ikke de samme rødmen kapaciteter som toiletter, der er foretaget før eller low-flow toiletter gjort siden. På grund af lavere rødmen kapaciteter af disse toiletter, de er mere tilbøjelige til at tilstoppe. Du kan kontrollere datoen for producenten af dit toilet ved at kigge på indersiden af tanken. Hvis du har et første generations lav-flow toilet, vil erstatte det med en nyere model føre til mindre træsko.

Justere vandstanden

Et toilet vil kun skylle ordentligt, hvis tanken fungerer korrekt samt da tanken leverer vand til skylning. Vandstanden i dit toilet tank skal sidde omkring en tomme under overløb rør i tanken. Hvis din vandstanden sidder lavt, dit toilet vil ikke skylle med så meget kraft og vil tilstoppe lettere. Med toiletter, bruge en vis kassebeholdning på slutningen af en metalstang, bøje stangen så float sidder højere i tanken. Du kan justere flåd at rejse op og ned på en stang ved at dreje skruen på toppen af float.

Stopgarn problemer

Gummi stopgarn ventilen i bunden af den toilet tank regulerer hvor meget vand efterlader tanken og ind i skålen og Hvornår. Toilet stopgarn ventiler ikke vare evigt, og skal udskiftes. Hvis din Stopgarnet ikke lader omkring 80 procent af vand ud af tanken før lukketid, skal det byttes til en ny. Du kan finde universel stopgarn ventiler på hjem forbedring butikker. Installere en ny stopgarn tager mindre end fem minutter.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com