Hvordan man kan skære keramiske fliser uden skår

February 27

Hvordan man kan skære keramiske fliser uden skår

For nybegyndere er skære keramiske fliser til at passe en af de sværere opgaver, der kræves i et gør det selv-flisebelægning projekt. Dog med nogle praksis og de rigtige redskaber, kan du skære keramiske fliser uden skår det meste af tiden (du altid har et par tilhugget fliser). Husk på, at ikke alle keramiske fliser er det samme. Porcelæn, for eksempel, er en meget tætte form af keramik. Porcelæn fliser er derfor vanskeligere at skære uden skår.

Instruktioner

•Purchase en god kvalitet keramiske fliser fræser. Du kan finde billig fræsere til en rimelig pris; dog skal du være villig til at betale et par dollars mere, da en god flise cutter vil betyde færre tilhugget fliser (dermed spare dig penge i det lange løb). Nogle fliser kuttere har funktioner, der tillader vinklet og cirkulære skærer så godt som lige. En anden mulighed at overveje, er at få en kutter, designet specielt til porcelæn flise.

•Practice før du begynder at foretage nedskæringer på flise, du vil installere. Skæring keramiske fliser kræver en grad af dygtighed, så selv en lille praksis vil reducere antallet af tilhugget fliser du ende op med. Du kan holde udgifterne til praksis ved at spørge forhandleren flise for nogle skrot eller overskydende flise til praksis på.

•Measure den plads, hvor flisen er skal placeres omhyggeligt, og markere linjen snit med en tømrer blyant. Nøjagtighed er vigtig her. Jo mere omhyggeligt du måle, færre fliser skal være re-cut. De færre nedskæringer, du skal gøre, jo færre tilhugget fliser du er tilbøjelige til at have.

•Sæt flise på fliser fræser med markant snit linje på linje med opskæring hjulet. Træk (eller tryk, afhængig af flise cutter design) scoring håndtaget i en jævn bevægelse indtil overfladen af flisen er scoret helt på tværs af.

•Tryk på ned på håndtaget. Dette gælder en lige pres på hver side af scoring i flisen, snapper det i to langs linjen scorede.

Tips & advarsler

  • For store projekter eller dem med et stort antal cirkulære eller andre ulige-formet nedskæringer, overveje at leje en keramisk så fra din bygning levering forhandler. En keramisk saw er en power så med en vandkølet forkant.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com