Hvad er den sort mug på bunden af mit Toilet?

May 14

Hvad er den sort mug på bunden af mit Toilet?

Skimmel og meldug har fået en masse omtale i år, men at finde en smule i dit hjem er ikke nødvendigvis en farlig ting. Selv om farlige bakterier som E. coli og forme som Stachybotrys opstår i hjemmet, er faktum, at mikroorganismer har været med os siden begyndelsen af tid. Ikke gå i panik, bare behandle problemet og forhindre det i at opstå.

Skimmel økologi

Mold er sammensat af millioner eller milliarder af bittesmå svampe, der vokser i kolonier, hvor betingelserne favor. Generelt, skimmel, selv ikke farlig medmindre du fysisk indtage det, og selv da kan det vise sig harmløs. Problemet med skimmelsvamp er at nogle former kan vokse overalt, der er varm, mørke, våde og fuld af de rigtige næringsstoffer; Dette kunne så let beskrive indefra og ud dine lunger som indersiden af dit hjem. Mug kolonier frigive antenne frø kaldet sporer, som vokse og formere sig overalt, hvor de lander hvis forholdene er passende. Som de vokser, frigive mug kolonier affald produkter, der kan vise sig at være giftige.

Sort skimmel

Også kendt som Stachybotrys chartarum sort mug er en farlig svamp, der vokser inde i den menneskelige lunger, hals og sinus hulrum. Sort skimmel udskiller en række giftige affaldsprodukter. Derudover reducerer skimmel vokser i lungerne lungerne effektivitet på samme måde som cigaret tar kan. Men du behøver ikke bekymre sig om sort mug vokser inde i dit toilet, som denne særlige sort feeds fra sit Bæremateriale og dermed kræver cellulose eller lignende organisk materiale til at vokse på. Denne farlige skimmel kan ikke vokse på porcelæn, da det er en uorganisk stof.

Rengøring

En række stoffer vil dræbe enhver form for svamp og de fleste former for bakterier. For at dræbe formen så hurtigt som muligt, dump ca 1/2 gallon af blegemiddel i skålen. Hvis du finder skimmelsvamp nær randen eller rundt i bunden af dit toilet, anvende en gel-baserede toilet-skål renere, der vil holde sig til porcelænet. Give blegemiddel/renere et par minutter til at arbejde, så ren skål med en børste, som du normalt ville.

Forebyggelse

Efter du grundigt rengøre og desinficere toilettet kan du forhindre fremtidige skimmel angreb ved at holde det rent og desinficeret. Den enkleste måde at forhindre mug er ved at holde miljøet ugæstfri for mikroorganismer af enhver slags. Rengøring på toilettet, når ugen er altid en god idé, men at holde en blegemiddel tablet i din tank er alle, men garanteret at afværge fremtidige angreb. Derudover kan du overveje at installere en ventilation fan for at hurtigt at evakuere fugtighed oprustning fra brusebad og barbering.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com