Hvordan man gør en forår Tablescape

May 27

Hvordan man gør en forår Tablescape

Når foråret kommer, åbne bringe længere dage og varmere luft, vi instinktivt vores hjem for at lade ud winter chill og lad i foråret friskhed. Decor, ligeledes tilpasser sig de skiftende årstider — og et forår tablescape er en hurtig og nem måde at straks lysne dit hjem og justere det med lysstyrken i foråret. Foråret tablescapes kan være udsmykkede eller enkle, overdådige eller lav-budget – den primære betydning er, at de afspejler den sæson vægt på bløde farver og udendørs. Foråret tablescapes er perfekt til forår helligdage som påske og mors dag, og kan tilpasses til at passe de fleste stilarter.

Instruktioner

•Tag alt fra tabellen, herunder rod, ferie og vinter dekorationer og din kedelige hverdags retter. Start med en ren tavle er bydende nødvendigt at skabe en friske foråret udseende. Rengøre bordet, hvis det er nødvendigt, at fjerne eventuelle ubehagelige klæbrighed og polering lager ridser og scuff mærker.

•Vælge et tema eller farve ordningen, helst en, der virker med din eksisterende spisestue eller køkken indretning. Passende forår temaer centrum ofte omkring friske blomster, baby dyr eller andre naturlige elementer. Dejlige farvekombinationer omfatter foråret grøn med soft lavendel, muntre gule med hvidt, og baby blues parret med lysebrun.

•Tilføj dækketøj — duge, løbere eller dækkeservietter, samt servietter. Hvid eller pastel bomuld eller hør gøre ideelle baser for foråret tablescapes, indstilling af en frisk men diskret kulisse for tabellen. Overvej at tilføje mønstre — sarte blomster, munter polka prikker eller naturskønne toile — i form af servietter eller i en runner, lagt på toppen af en solid dug.

•Tilføj bordservice. Hvis du har valgt iøjnefaldende dækketøj, eller hvis du planlægger en udsmykkede eller kompliceret centerpiece, overveje stikning med grundlæggende hvide tallerkener, klart glas og flad sølv. På en neutral baggrund, overveje en uoverensstemmelse mellem blanding af Sparsommelighed butik retter, for en charmerende touch. På et rustikt bord gøre konservesfabrikker glas hjemlig drikkeglas.

•Build en centerpiece. Fyld vaser til randen med forårsblomster i farvepaletten, eller sæt et simpelt bud på hver tabel indstillingen. Mos, sten og grene er alle minder om den nye vækst i foråret; Fyld orkanen vaser med disse naturlige elementer. En kurv med æg eller keramiske kanin gøre dejlige Tilføjelser til et forår tablescape debuterede i påsken. Et forår tablescape sikker på at behage børnene, omfatte en blanding af keramiske kyllinger, kaniner og frøer.

Tips & advarsler

  • Foråret dækketøj behøver ikke at være købt fra afsnittet køkkengrej-overveje at skabe din egen fra ark eller endda quilts.
  • Bånd, rafia og wire-stammede silke blomster gør charmerende foråret Servietringe.
  • Hvis dit bord er lavet af rustikke træ, overveje at forlade det bare til at tilføje et naturligt element til dit forår tablescape.
  • Tilføje bordservice før du kan bygge din centerpiece sikrer, at du har tilstrækkelig plads til hver kuvert.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com