Visnen tomat blomstrer

May 15

Visnen tomat blomstrer

Din tomatplanter voksede som gale, og når blomsterne syntes, du begyndte at tælle ned dage til en batch af friske tomater. Så en dag du gik at se visne blomster. Flere havde endda faldet af, og dine drømme om tomat skæpper døde. Før du giver helt på dine tomater, kan du muligvis vende blossom drop.

Ernæringsmæssige Stress

Tomater kræver en stor dosis af næringsstoffer til at trives, men du bør ikke overfertilize tomatplanter. De fleste tomater plantet i god pottemuld eller kompost-ændret havejord vil gøre fint med en fodring af tomat-specifikke gødning en gang hver tre til fire uger. Undgå at bruge gødning, der er for det meste kvælstof, fordi dette næringsstof hovedsagelig fremmer blad vækst. Hvis du bemærker blossom drop, give dine tomater en fodring af gødning med lav kvælstof og høje fosfor og kalium.

Temperatur Stress

Hvis nætter i dit område har været lavere end 55 grader eller dage over 90 grader i mere end en uge, er din tomatplante droppe det er blomster på grund af temperaturen stress. Tomatplante kæmper for at overleve i disse betingelser og kan ikke sætte sin energi på at producere frugt, så blomster visne og falde. Hvis lave temperaturer er forudsagt, dække dit anlæg med et ark, eller hvis det i en gryde, bring det indendørs. I varmt vejr, skygge din tomat med en skærm. Tomatdyrkere i syd bør vælge varme-tolerant hybrider.

Fugt Stress

For lidt vand gør for usunde tomater. Med for lidt vand, anlægget bliver stresset og dråber sin blomstrer for at sætte energi i blotte overlevelse snarere end frugtproduktion. Vand dine tomater dybt et par gange om ugen for at tilskynde rodvækst. Høj luftfugtighed er også et problem, der fører til blossoms visnen. Når det er fugtigt, kan ikke opfanges pollen af insekter til bestøvning. Unpollinated blomster naturligvis visne og dø. At løse fugt problemer, plante tomater hvor de vil have god luftstrøm blandt dem.

Nogle gange er det naturlige

Ikke alle blossom på din tomat vil få bestøvet. Den naturlige for en ugoedet blossom er at visne og dø. For at øge chancerne for bestøvning, undgå at bruge pesticider i din værftet, så du ikke dræbe bestøvende insekter. Du bør også omfatte planter som basilikum og lavendel til at tiltrække bier, som bestøver tomater. Også, hvis din plante vokser allerede flere tomater, det vil falde nogle blomstrer for at sætte energi i den modne frugt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com