Fakta om pæretræer

May 15

Pæretræer er en favorit med baggård gartnere, fordi de er en af de nemmeste frugttræer til at vokse. Kræver kun et minimum af grundlæggende pleje, kan disse træer producere lækker frugt i år. Normalt, er pæretræer ikke modtagelige over for insekt problemer eller sygdom, som giver dem deres hårdføre omdømme. Nogle yderligere fakta om pæretræer vil demonstrere den popularitet, de har holdt i tusinder af år.

Begyndelser

Pæretræer starter fra frø. Processen er langsom, tager flere år at komme fra udplantningsplante til et lille træ, der kan transplanteres i jorden.

Bærer frugt

Det tager mindst 4 år for et pæretræ bliver kønsmodne og begynder at producere frugt.

Beskæring

For den generelle sundhed i træet og en anselig afgrøde af frugt, beskæring modne pæretræer er stærkt anbefales. Denne proces bør gøres årligt i den tidlige del af foråret før nye vækst vises.

Vækstbetingelser

Let sur jord, der er godt drænet er det bedste sted at placere disse træer. De gør særligt godt i de kølige temperaturer, men kan også trives i fuld sol, giver Testamente til deres alsidighed.

Typer af træer

Den særlige type af pæretræ er også en faktor i det miljø, hvori de gør bedst. Det er bedst at forskning de ideelle vækstbetingelser for hver sort.

Sundhedsmæssige fordele

Pærer ikke kun smage lækre, de er også en del af en sund kost. Der indeholder høje niveauer af vitamin A og C, samt en betydelig grad af kobber og kalium, kan pære tilføje vigtige næringsstoffer til den daglige kost.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com