John Deere 7775 Minilæssere Loader Specs

March 22

John Deere 7775 minilæssere Steer Loader tilbyder en række design forbedringer, der gør denne version af lastning maskine, mere alsidige og nemmere at betjene end tidligere modeller. Det har en universel quick hitch, der passer til en bred vifte af vedhæftede filer, tillade brugernes hen til fuldføre en række indlæsning af job.

Dimensioner

John Deere 7775 er 126 inches lang. Højde til toppen af førerhuset er 74.4 inches. Akselafstanden er 42 inches, og frihøjden er 7,7 inches. Bredden af lastning maskine er 65,6 inches.

Motor

Læsseren har en John Deere 220 Series motor, der opererer på 49 hestekræfter. Motoren har fire cylindre og et deplacement på 133,5 cubic inches. Det har direkte brændstofindsprøjtning, samt en swirl port at reducere støjniveauet.

Brændstofsystem

Den 7775 Minilæssere Loader har en brændstofkapacitet på 14,4 gallon og en maksimal overførselshastighed på 7,5 km/h. Brændstofsystem tillader brugernes hen til bløder system luft hurtigt og rent hvis de løber tør for brændstof eller nødt til at ændre filteret brændstof. Denne luft-bløder system aktiveres ved tændingsnøglen, så det ikke kræver værktøj.

Boom og spand

Den operationelle belastning for loader er 1,705 pounds, med en deponering belastning 2.000 pounds. Spanden er 60 inches lang og holder 11,5 kubikfod af materiale. Bommen på den 7775 Minilæssere er designet til at bringe belastningen op og ud, hvilket giver mere rækkevidde. Dump reach er 28 inches, dump vinkel er 45 tommer og dump højde er 90.4 inches.

Vedhæftede filer

Vedhæftede filer er tilgængelige for loader, herunder rendegravere, en kold tykkelseshøvl, landskab rakers, planteskole kæber, pallegafler, vinkel koste, en hydraulisk snegl, en balle spyd og en fire-i-en spand.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com