Venetianske maling farver

February 16

Venetianske maling farver

Hvis du er på udkig efter en varm og indbydende design motiv for dit hjem, du ikke lede længere end venetianske og italiensk-inspireret indretning. Paint er en overkommelig og dynamisk måde at gøre en stor erklæring. For venetiansk inspireret hjem er der mulighed for at bruge en faux maleteknik kaldet venetiansk gips. Det tilføjer elegance og charme til en plads ved at lægge flere maling farver og strukturering for at tilføje interesse og en ældre føler. Der er flere farvepaletter, der fungerer bedst i denne teknik.

Hav inspireret

Tegne din maling farve inspiration fra farverne i regionen. På grund af sin oprindelse i livets hav og havn er det ikke ualmindeligt at se rige og juvel-farvede nuancer af blå i venetiansk væg behandlinger til at ligne vandet. Disse er især ideel, hvis de også har alderen nuancer af grå og hvid til at tilføje en mere rustik og forvitret look til denne teknik.

Rustik

For at opnå en jordet, bruge down-home føler i dit space, rustikke nuancer. Disse omfatter tan, brun og creme. Farverne på hvede og halm arbejde godt her, som gør farver af vin. Du kunne også har elementer af grønt til at ligne græsser og planteliv. Røde og appelsiner, især dem, der er stærkt mættet, kan simulere farverne af ler og jord. Gråtoner er også ideel til venetianske-inspirerede værelser til at simulere nuancer af natursten.

Metallic

For en mere statelige farvepalet, kunne du overveje at bruge en kombination af metalliske nuancer i din venetiansk inspirerede motiv. Guld og sølv kan være udgør hele eller i det mindste en del af paint behandlinger for at opnå en klassisk og majestætiske føler. Kobber og bronze gøre en attraktiv base coat eller topcoat, især hvis de har antydninger af en blå-grønne patina til at ligne en alderen og historiske føler. Metallisk toner kan rent faktisk bruges sammen med de fleste venetianske farvepaletter.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com