Den bedste muld for græs

July 19

Den bedste muld for græs

Ikke alle muldjord er skabt lige; at vælge den rigtige muldlag kan tage nogle detektiv arbejde og viden. Til dyrkning af en græsplæne, bør muldjord have et par karakteristika, der vil støtte græsfrø i vokser.

Muldjord

Muldlaget er det øverste lag af jord, der indeholder næringsstoffer og organisk materiale. På grund af de forskellige typer af jordbund og forskellige ændringsforslag til jord over årene, kan muldjord på ét sted være meget anderledes end et andet mærke eller en solgt et andet sted.

Fordele

En god muldjord vil holde og tilføje næringsstoffer, der til gengæld feed og nære din plæne. Den rige organisk materiale i god muldjord kan være fra kompost eller andre naturlige materialer, der er føjet til det øverste jordlag i år før det blev hævdet.

Advarsel

Muldjord kan indeholde spor af herbicider, kemikalier eller andre skadelige materialer alt efter hvor det kom fra. Ved hvor muld kom fra forud for køb.

Bedste

Græsplæner har muld en pH på mellem 5,5 og 7,5. Det bør være lerjord eller sandet lerjord, ikke ler eller ekstremt sandstrand. Køb muld, der er blevet screenet; screening fjerner sten, rødder og andre materialer.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com