Dyson vs Sebo

May 16

Når du ser på high-end støvsugere, omfatter to mærker, at du er tilbøjelige til at komme på tværs af Dyson og Sebo. Begge selskaber er kendt for høj kvalitet rengøringsmidler og tilbehør, de producerer. Sammenligne både af deres støvsugere funktioner, priser og bruger anmeldelser for at afgøre, hvilket selskab er bedre at købe fra.

Produkter

Sebos linje af støvsugere er for det meste fuld størrelse modeller, bedst egnet til store tæppebelagte områder eller kommerciel brug. Sebo kun producerer oprejst modeller og du kan købe ekstra børster, udvidelse slanger og filtre til din støvsuger. Sebo har fire serier af støvsugere tilgængelige: Air bælte C serien, Air bælte K serien, automatiske X serie og væsentlige G serien. Den kun husholdnings støvsuger, som det tilbyder er Sebo 370. På den anden side har Dyson en meget større produktlinje med opretstående, håndholdte og canister støvsugere. Nogle Dyson modeller omfatter DC 31, DC 16 og dyr. De samme typer af tilbehør af Sebo er tilgængelige fra Dyson.

Funktioner

Dyson støvsugere har et mere elegant og let design, mens Sebo rengøringsmidler ser mere utilitaristisk. Sebo støvsugere er tungere end Dyson modeller så godt. Dyson bruger en poseløse filtreringssystem, mens du skal bruge Sebo-kompatible støvsugerposer på sine modeller. Dog kan Sebo full-size poser du indsamle meget mere snavs og debris, før du skal tømme vakuum i forhold til Dyson versioner. Både Sebo og Dyson har teleskopiske reach kapaciteter til at gøre rengøring svære at nå områder en meget enklere opgave.

Priser

Priserne på Sebo og Dyson støvsugere er i en lignende rækkevidde. Sebo rengøringsmidler vil typisk koste dig mellem $400 og 700 dollar for en ny støvsuger. De fleste Dyson nye støvsugere har en vejledende pris af $400 til $600 (2009-priser). Køb brugt eller istandsat Sebo eller Dyson støvsugere kan droppe prisen på modeller fra begge selskaber betydeligt.

Anmeldelser

Gennemgå websteder tillader dig at finde ud af, hvad andre siger om både Sebo og Dyson rengøringsmidler. Mange anmeldere har sagt, at Dyson rengøringsassistenter har god suge, manøvredygtighed og en lille størrelse. Sebo støvsugere er rost for deres magt og solid konstruktion. Du kan foretage sammenligninger og læst flere anmeldelser gennem online sites som forbruger søgning (Se ressourcer).

Overvejelser

Til kommerciel brug, kan Sebo være et bedre valg på grund af de store dunke og støvsugerposer. Boligejere er dog mere tilbøjelige til at finde Dyson støvsugere tiltrækkende, skyldes deres størrelse og bærbarhed.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com